Hvis nogen havde spurgt…

worst

Jeg har lige hørt Mads og Monopolet. De snakkede om et problem, hvor en enlig far badede pigerne, når der var besøg. Altså at problemforfatterens barn blev badet af den enlige far sammen med den enlige fars datter, som så var veninden.
Der var enighed i monopolet omkring at ”lade det ligge” – at lade bekymringen ligge, for ”nu skulle vi ikke se problemer, hvor der ikke var nogle” …

Men ved du hvad? Jeg ville ønske NOGEN havde spurgt NOGEN om noget, da jeg var barn. At NOGEN havde undret sig. At NOGEN havde spurgt mig om noget. Bare spurgt ind til noget og undret sig over min fravigende måde at svare på.
Hvis jeg nogensinde får en fornemmelse at et eller andet er galt med en voksen og mit barn, så vil jeg aldrig være sen til at handle på det. Nu er mine antenner så også SÅ langt ude mht. alting altid. Sådan er jeg bare blevet efter alt det lort, jeg har været igennem, men uden at gå og være bange for verden som sådan (vigtig pointe!). Og JEG ville handle på det.

Hvis den her forælder, som var i Monopolet, nu havde turde stå ved sin skræk og tage fat i den enlige far og sige ”Hør her, jeg ved godt det lyder helt skørt, men altså jeg har bare sådan en mærkelig fornemmelse over at pigerne altid er i bad, når de leger ovre ved dig. Det er helt sikkert medierne og alt muligt andet, der sætter de tanker i gang, men jeg er nødt til lige at lufte det for dig, så jeg kan få ro i maven”…

Hvis den enlige far så reagerede fuldkommen fucked up på det, ja så var der sq nok noget om den fornemmelse forælderen havde. Hvis den enlige far havde sagt; ”Jeg forstår din mavefornemmelse. Men altså vil dig og din kone ikke komme over og drikke en kop kaffe, så vi alle sammen lige kan finde et fælles fodfæste”, så ville de fleste frygttanker nok blive manet i jorden.

Ja så kan man sige at ægte psykopater er gode til at skjule hvor FUCKED UP de er – det var min mor også nogle gange, men hun faldt fanme også i ret tit.. Det var præcis HER at NOGEN skulle have grebet ind og undret sig.

Jeg arbejdede engang i en børnehave, hvor der var en dreng som aldrig ville gå på toilettet (og lave bummelum). I stedet satte han sig ud i et af børnehusene på legepladsen og sked i bukserne. Drengen havde ikke-dansk-talende forældre og en MEGET dominerende far. Det var bare som om der blev givet op på ham. Systemet kunne ikke trænge igennem til en ikkedansktalende mor og en meget dominerende far. Og så måtte den stakkels dreng bare skide i bukserne dag efter dag og blive vasket og få skiftet bukser. Jeg siger til dig, at det var SÅ hårdt at se på. Jeg var meget ung på det tidspunkt, og var ikke voksen nok til at gribe mere ind. Hvis det havde været i dag, havde jeg været pisse ligeglad med, hvor dominerende den far havde været. Den dreng havde brug for hjælp! Og nej det har ikke noget med hudfarve at gøre. Min mor er og var piv-hvid og det var ham hun lavede diverse ting med mig også! Faktisk var han rødhåret. Mere dansk bliver det vist så ikke!

Syge mennesker findes over alt.

Det gør gode fantastiske pålidelige dejlige mennesker også!

De syge mennesker er bare blevet langt mere synlige nu hvor internettet og medierne får nys om dem. Jeg vil så også sige, at måske opildner vi også de mindre fucked up mennesker til at blive ENDNU mere fucked up, fordi tilgangen til børneporno og den slags er blevet SÅ ufattelig nem at få fat på, ift. hvad det var før i tiden, hvor det ”kun” foregik hjemme eller blev ”i familien”.

Det har altid været der.

Incest og børnesex og klamme mennesker med deres syge sind. Det har altid været der! Jeg er 37 i dag – så det har jo eksisteret i 37 år – måske 3700 år! Det ved vi ikke. Vi ved bare at gennem historien har grækerne og de katolske præster moret sig med unge kid af drenge. Det sjove er, at det man idag hører mest om er ”mænd” gør noget ved ”piger”. Hos mig var det altså min mor der var primus motor for det der skete med mig – og så havde hun en udefrakommende af hankøn til at hjælpe med det hun ikke selv ”kunne”. Ja – det var sådan det var. Pisseklamt!

Gør det ondt at tænke på? Nej ikke mere. Om jeg forstår det? Aldrig! Jeg kommer aldrig til at forstå det, kun til at acceptere det og leve med det. Fremfor alt tilgive det.

Jeg kommer nok aldrig til at forstå, når folk har oplevet noget lort, at de tager det MED og giver det VIDERE!

Bare den simple ting, når et menneske har oplevet at en partner har været utro, så gør de det samme med de kommende partnere de får sig. WTF! Skulle du netop ikke gøre det modsatte, nu hvor du ved, hvor ondt det gør at blive svigtet? Det virker HELT skørt på mig det der.

Det jeg vil frem til er: TAL MED HINANDEN!!

Har du en frygt for noget, især når det gælder om børn eller dyr som er SÅ forsvarsløse og ikke kan gøre en skid selv, så tal om frygten! Vær ikke bange for at gå til barnet eller til forælderen eller personen du tror ”gør noget”. For jeg kan love dig for, du vil kunne mærke, hvis klammerten sidder og lyver for dig.

Husk på at syge mennesker truer børnene til at holde kæft. Fx ved at sige, at de bliver slået ihjel, hvis de siger noget. Eller truer med at barnets far eller mor bliver slået ihjel, hvis de siger noget. Så børnene er låst på hænder og fødder. Men hvis nogen – bare NOGEN havde gået til mig, ikke bare een gang men vedblivende, så var jeg også knækket på et tidspunkt dengang.

Der var bare ikke nogen, der gik til mig. Så jeg kunne holde skansen. Lige indtil den dag jeg selv skred!

På en måde er jeg glad for det i dag, for ellers var jeg jo ikke blevet mig. Men for faen…. Der er lige 15 år af mit liv, som jeg godt kunne have undværet.

Tak fordi du læste med 

Links til min historie på bloggen er her:

http://angelasilverfox.dk/andet/spiseforstyrrelse/du-skal-goere-hvad-de-voksne-siger.html

http://angelasilverfox.dk/andet/hej-mor.html

http://angelasilverfox.dk/ansvar/det-er-posten.html

#kommunikation
#paspåhinanden
#mavefornemmelse