”Det her er da på ingen måde noget børn skal høre….”

uperfekte morJeg har fået en mail – jeg har faktisk fået mange, de fleste af dem positive, men den her synes jeg lige fortjente en blog – fordi denne mail NETOP beskriver, hvor skørt det her samfund er og hvor ”dumme” mennesker er. Undskyld jeg siger det.

Jeg vil ikke udstille nogen, derfor får hun bare sine forbogstaver nævnt (ligesom i Ekstra Bladet – haha). Og så har hun også signeret sig med, at hun er LEKTOR – det gør det næsten endnu værre, da hun jo så ikke kan være helt væk fra vinduet rent intelligensmæssigt, skulle man tro.
Hendes mail er her (har blot copypastet):

”Jeg kan ikke lade være med at sende dig en mail efter at være faldet over din blog. Jeg ved ikke engang hvorfor jeg brugte min sparsommelige tid på at læse den færdig, for jeg har dog aldrig være så forarget i hele mit liv. Tænk at en fuldvoksen kvinde på 36 år udstiller sig selv på en sådan måde. Har du ingen skam i livet? Hvad vil du ikke have at andre skal tænke om dette emne. Tænk hvis min datter på 10 år læste det. Hun har jo adgang til internettet ligesom tusindvis af andre unge mennesker også har det. Det her er da på ingen måde noget børn skal høre eller være en del af. Det er skammeligt, at du tillader dig at skrive en blog på en sådan måde. Jeg har endog erfaret, at du selv er mor. Jeg mener på ingen måde, at det er etisk korrekt at din blog ligger frit tilgængeligt. Jeg har ingen forventning om at få et svar fra dig, eftersom du tydeligvis ikke ejer pli eller har en ære omkring dit liv eller det du foretager dig. Jeg vil dog råde dig til at slette din blog. For alles skyld.

Hilsen LR”

LR refererer til min blog om incest/sexuelt misbrug. Jeg har fået rigtig rigtig mange henvendelser fra kvinder (og en enkelt mand) som har været udsat for misbrug i deres yngre år. De har været så glade for at emnet er blevet taget op, og at jeg slet ikke er ”flov” over det. For det ER JEG IKKE!! Jeg er MIG! – jeg har oplevet en masse ting i mit liv – og skal det være hemmeligt? Hvis lige præcis DET HER EMNE er hemmeligt, så har vi fanme et problem! Det er jo præcis derfor at børnene IKKE tør sige det til nogen, når de bliver udsat for det ”for det er ikke noget man snakker om” – og det er SKAMFULDT, og man er ved at blive ædt op af skyld! Og frygt for at det bliver ”opdaget” – eller ”tænk hvis nogen ikke tror på en” hvis man først siger det!

HVAD SKER DER FOR DET HER SAMFUND? Hvorfor er det at BØRN ikke må vide, at der rent faktisk findes nogle syge syge mennesker derude? Og at de skal komme og sige det, hvis de oplever det, så de ikke sidder som 22 årige og ikke kan have sex med deres kæreste, fordi pludselig kommer alle minderne op! Eller hader deres krop i alle deres voksne år, fordi den er fyldt med skam og skyld!

Jeg siger ikke at en pige på 4 år skal have alle facts lige i hovedet, men jeg siger at min datter på 8 år godt kan få at vide, at hun skal komme og sige til, hvis hun bliver bedt om at gøre nogle ting med en voksen eller en der er lidt ældre, som hun ikke bryder sig om! Hvis VI voksne gør det til et tabu for VORES BØRN, så forbliver det tabu!

Hvorfor er det så flovt at stå ved sig selv? Jeg er ikke klam, fordi jeg er blevet misbrugt. Dem der gjorde det mod mig er klamme. Jeg er heller ikke flov over at have været kæreste med en rocker engang, eller stjålet tøj i H&M (blev taget for det da jeg var helt ung – det var SÅ flovt! Og SÅ godt at jeg blev snuppet!) – jeg er ikke flov over at sige jeg har været i voldelige forhold, da jeg var yngre, eller har skåret i mig selv, eller været spiseforstyrret eller har oplevet utroskab, både hvor jeg har gjort det eller min partner har. Jeg er MIG! for fanden! ALLE har en masse lig i lasten, men det er jo ikke FLOVT! at fejle eller være menneske. Ingen er perfekte – Hvis du viser dit barn, at du aldrig græder, når noget går dig på, at du aldrig bliver vred over uretfærdighed, at du aldrig taler grimt om andre (vi bitcher jo alle engang imellem over nogle) – så tror dit barn, at DU er perfekt.

Når dit barn så fx græder, eller bliver vred eller snakker bag ryggen om nogen, så tror barnet det er ”forkert” ift. dig – og hvad sker der så? Så føler de skyld over ikke at kunne leve op til DIG!

Vis dit barn hvem du er- fortæl dem DU IKKE ER PERFEKT – snak med dem om, at det er ok at fejle og tag emner op som er TABUBELAGTE! – SOM PRÆCIS DET HER EMNE! Det smitter ikke! Jeg smitter ikke mit barn med spiseforstyrrelser, fordi hun ved, at jeg har haft spiseforstyrrelser. Jeg smitter hende heller ikke fordi jeg fortæller hende, at jeg var cutter engang, der er jo en historie bag det hele. Alting til sin tid seføli, men dit barn oplever ”livet” uden for mors og fars vægge, og hvis mor og far tør vise sig som ”uperfekte” – så er det også der barnet finder trøst og vejledning, når barnet har været ude i ”verden” og dumme sig, som vi ALLE gør!

Kære LR! – jeg har lyst til at poste den blog på 1000 internet sider, så vi kan få emnet bragt op.

Jeg har ikke postet den blog for at få medlidenhed. Jeg HAR selv medlidenhed med den lille pige, jeg var dengang. Hold kæft hvor var det synd for mig! og hold kæft en lorte barndom! Men hvad er der kommet ud af det? En masse godt. En kvinde som har en viljestyrke af rang og en tro på sig selv som aldrig før! –  Det er sq ikke helt skidt! Så husk nu at tage emner op med jeres børn som ikke er så ”sjove”og  som er lidt ”under overfladen” og fortæl dem om jeres ”kixere” og grin af det, så de også føler sig frie til at komme TIL JER, når de har fucked up i det!

Og til alle forældre, der opdrager deres børn til at ”man ikke må bande” – Jeg er SÅ træt af at høre på det. NEJ min datter må ikke bande, for det lyder total grimt! Men jeg må godt, fordi jeg er voksen! Ligesom jeg også godt må drikke vin og gå på diskotek! Sådan er reglen herhjemme!

Jeg har ikke et ”politi”barn der skal være efter mig hele tiden med, hvad jeg ikke må. Jeg har sagt til hende, at hun kan bande, når hun bliver teenager. Og indtil da er det kun mig der bander herhjemme. Slut! Så sent som i fredags i Netto stod der en lille grim unge og sagde til mig ”Du må ikke bande” – og jeg svarede ”Sir hvem?” Hun sagde ”Min far” – og jeg sagde ”Så er det heldigt, at din far ikke bestemmer over mig hva?” og smilede til faren. Som ikke smilede igen. Hahahah. Prøv nu for filan – alle forældre – ikke at være så skide perfekte – det giver IKKE perfekte børn! Det giver børn, der TROR, de skal leve op til JER, som leger ”perfekte”.

Men hvem er perfekt? Ingen! Men vi kan bestræbe os på at være den BEDSTE udgave af os selv hver dag med alle vores fejl og mangler.

Tak LR for at have sådan en fucked up holdning til tingene, så jeg måtte skrive en blog om det.

Hvis nogen vil læse den blog, hun henviser til så ligger den her på sitet og hedder ”Du skal gøre hvad de voksne siger”

Hav en dejlig dag alle I søde mennesker.

Tak fordi du læste med.