tillykke

Eksamen i livet

Forestil dig det her: Sanne er født i en pæn by i Danmark. Mor og far er sammen.  Sanne klarer sig fint i skolen, er en af de okay populære piger og har kun de sædvanlige problemer med bumser, hår på benene og drengene der driller. Sanne kommer i gymnasiet og får en sød kæreste. Sanne vil rigtig gerne hjælpe mennesker som har det dårligt. Sanne vil gerne være psykolog. Sannes kæreste slår op med hende, fordi han hellere vil have en af de andre fra klassen. Det er Sannes første egentlige møde med den virkelige verden, hvis jeg må... Læs Mere »
blog angela

Du skal gøre, hvad de voksne siger!

ADVARSEL! Du skal IKKE læse denne blog, hvis du ikke er parat til at få en insider viden omkring, hvad incest kan indebære og hvad det kan gøre ved mennesker – og hvor syge nogle forældre og voksne kan være. Denne blog er IKKE for sarte sjæle og er KUN SKREVET for at jer derude med incest inde på livet, skal finde en ro og en ”okay-hed” i de følelser og tanker I måske også går og har følt/føler og har tænkt/tænker! Bloggen er IKKE SKREVET fordi jeg ”skal af med noget” eller finde en eller anden forløsning. Det er... Læs Mere »
mig md emervel

Komma SYNES DU punktum (!)

Mærkelig overskrift til en blog, I know, men for at udtrykke mig fuldkommen skarpt er jeg nødt til at skrive det sådan. Normalt når man siger ordene ”Synes du” så kommer der nemlig et spørgsmålstegn (?) efter og det er netop det modsatte jeg gerne vil udtrykke her. Vi er ofte rigtig gode til at udtrykke vores meninger – sådan generelt. Vi siger fx ofte ”Det man da ikke” – og modtageren af ordene kan kopiere afsenderens overbevisning og tænke ”Kan man ikke – nej det kan man måske ikke” HVIS modtageren IKKE tænker præcis de her ord ”komma SYNES... Læs Mere »
face

”Jeg kan godt forstå, du har det svært med julen”

…. Hm…. Hvorfor er det at det så svært at formidle sit budskab nogle gange? Er det fordi folk godt kan lide at projicere deres egne følelser over på andre? Eller fordi det er svært at forstå hvad jeg siger? Selvom jeg faktisk siger det på dansk….Er det fordi at man SKAL føle noget, som er det normen føler? Jeg ved det faktisk ikke. Når jeg siger eller skriver, at jeg er ligeglad med julen. Jeg hverken hader den eller elsker den. Den er der bare… så er det som om, at folk ikke helt tror på det. Jeg får... Læs Mere »
angie lille - Jeg savner en mor

Jeg savner en mor – Blog 3 á 3

Her er Blog 3 á 3 – det sidste kapitel i denne omgang. Jeg vil råde dig til at læse Blog 1 og 2 først, så du kan forstå sammenhængen. Den første Blog af denne Trilogi hedder: Utaknemmelige Skarnsunge  Den anden Blog hedder: Rescue´ers  ———————————————————————–   Jeg savner en mor Det lyder sq lidt ynkeligt – gør det ikke? Men fakta er – at det har jeg altid gjort. En drømmemor. Sådan en der ringer og siger hej – uden nogen grund. Sådan en man kan ringe og spørge, hvordan man afkalker vandhanen eller hvordan man skifter sikring. Sådan en... Læs Mere »
Cooltj

Rescue´ers – Blog 2 á 3

Blog 2 ud af 3  – Jeg vil anbefale dig at læse bloggen ”Utaknemmelige skarnsunge” før du læser denne blog, da dette er den 2. ud af i alt 3 blogs. Den ligger på dette link: http://angelasilverfox.dk/2015/12/09/utaknemmelige-skarnsunge-blog-1-a-3/ Rescue´ers Min mor har talt mine ører af fra jeg var helt lille. Hun havde ingen at snakke med, fordi hun var så skør. Så jeg blev offer for hendes ævl og bævl, når hun fik en skizo-blødning og skulle fortælle mig, at hun var Jesus eller det var hende der var inde i Dalai Lama – Jesus Christ Superstar et mareridt. Jeg... Læs Mere »
farmor pool

Utaknemmelige Skarnsunge Blog 1 á 3

Normalt når jeg skriver en blog tager det ca 40 minutter for mig – sådan i gennemsnit. Jeg retter dem sjældent igennem, fordi jeg skriver frit fra leveren og fyrer den af med de tanker, der vælter ind i mit lille hoved og dermed ud i fingrene og ud til jer. Den her blog har taget mig flere dage at skrive – fordi jeg denne gang er gået et skridt videre. Jeg kommer (måske) til at såre nogen, skubbe nogen væk fra mig ved at skrive denne blog. Bloggen er blevet så lang at jeg har delt den i 3... Læs Mere »
FB_IMG_1407522235986

“Hvor ser du tynd ud”

Åh nej – jeg har dummet mig! Som nogen måske ved, var jeg til NewComers i Herning i weekenden. Kort fortalt (for dem, der ikke ved, hvad det er) er det en weekend, hvor man kan stille op til ”kropskonkurrencer”. Jeg kalder det for en kropskonkurrence, da det er en konkurrence om, hvem der har den pæneste krop, muskulatur, for såvidt også udstråling og symmetri. Jeg var med bag scenen, som opvarmer/hjælper for min veninde. Jeg har været meget fascineret af sporten Bodybuilding i mange år. Fascineret. Vigtigt ord! Jeg synes, det er imponerende, hvad man kan gøre ved sin... Læs Mere »
2012-03-28 21.45.09

Jeg føler mig tyk

Selv de tyndeste pige  har formentlig sagt den sætning 1-100 gange i deres liv. I sidste uge havde jeg en af mine spiseforstyrrede piger. (Hun har givet mit tilladelse til at skrive dette, så alt er ok) Hun sagde ”Jeg føler mig tyk” – i min optik er hun meget tynd! Jeg spurgte hende ”FØLER du dig tyk eller ER du tyk?” Hun svarede ”Jeg øhm ….altså jeg .. øhm … jeg FØLER mig tyk og jeg ER faktisk også tyk” ”Nåh” sagde jeg så ”Synes du jeg er tyk?” (meget provokerende spørgsmål, fordi andre mennesker ville blive kede af... Læs Mere »
20140504_125354

Til grin!

Gennem mit liv har jeg gået til en del psykologer og terapeuter for at få hjælp til mit daværende temmelig rodede liv. Der var mest rod indeni. Ikke så meget udenpå. Har altid passet min skole og job og udadtil virket glad. Gennem alle de her terapitimer så lærer man  en ting eller to om sig selv. Mange af terapeuterne vil gerne have, at man selv finder frem til løsningen og det kan edderrasme tage lang tid, når man jo ikke ved, hvad man skal gøre for at få det bedre. Det er jo ligesom derfor, man sidder der hos... Læs Mere »