fuck the rest

Hvem begrænser dig?

De fleste af os er opdragede med begrænsende meninger. Vi tager dem lykkeligt med igennem vores opvækst og de bliver en så integreret del af vores tankemønster, at de ender med at blive en sandhed for os. Når andre bekræfter os i vores begrænsende meninger, så bliver vi endnu mere overbevist om, at det selvfølgelig er rigtigt, det vi tænker, fordi der også er ANDRE der tænker sådan. Sætningen som fx ”Det kan man da ikke bare” er en overordnet begrænsende mening, der hindrer de fleste af os i vores udvikling. Jeg har skrevet om det her ord før ”Hvorfor”... Læs Mere »
photostudio_1448610268207

HVORFOR ?

Jeg elsker det ord! Jeg hader det også! Men jeg elsker det mest. Ordet ”Hvorfor” er et ord de fleste små børn bruger HELE tiden. Som forælder bliver vi ofte en kende provokeret, fordi vi ikke altid ved hvad svaret er eller har overskud til at svare på et eller andet (i vores verden) fuldkommen ligegyldigt. Vi bliver som små opdraget til at STOPPE med at spørge ”hvorfor?” hele tiden. Vi stopper efterhånden med at være nysgerrige på andre, på os selv og på verden omkring os, fordi det er ”irriterende” for de ”voksne” eller for andre. Jeg har ofte... Læs Mere »
blog vend

At aflyse

Hm! Jeg har skrevet lidt om det før, men ikke nok. Jeg skrev i bloggen ego-boblen, at jeg ofte aflyste aftaler da jeg var ung og spiseforstyrret (syg- som jeg kalder det, for det var altså ret så vildt) – og at jeg blev skide irriteret, når folk blev sure på MIG over, at jeg havde aflyst. Det handlede lidt om 2 ting. Det handlede 1 om at jeg ikke havde lyst/overskud til at komme til det vi nu end havde aftalt. Og 2 om at jeg faktisk mente, at jeg ikke selv var så skide vigtig i den sammenhæng... Læs Mere »
egobobæe

Ego-boblen

Da jeg var allermest syg. Da jeg havde allermest kropshad, madhad, selvhad, var cutter og vildt på slankepiller konstant – der var jeg allermest sårbar – og allermest egoistisk. Jeg følte mig ikke egoistisk. Jeg græd meget. Jeg var ked af det. Jeg følte mig alene. Jeg følte ingen forstod mig. Jeg havde ikke overskud til så meget andet end mig selv, men følte mig hele tiden svigtet. Af andre. Af verden. Af mine forældre. Af mine venner. Men den jeg var svigtet allermest af, det var mig selv. Jeg aflyste tit aftaler. Jeg blev skide sur over, hvis folk... Læs Mere »
IMG_4765

”Jeg sletter dig på facebook”

Hm – når man får sådan en mail i sin private mailbox  bliver man jo nysgerrig. Min gamle veninde mener at jeg er for meget. Hun synes alle mine selfies, mine billeder af mig som mere eller mindre påklædt er ”direkte frastødende”. Hun mener at jeg er til grin ift. min alder og at jeg må have det rigtig skidt med at være single (hendes mand har liket nogle af mine billeder på instagram, hvor jeg måske ikke er i flyverdragt-ish, men den lader vi lige ligge). Sådan! Sådan skal den ged barberes. Hun har slettet mig fra Fb, og... Læs Mere »
img1444725023588

Når det bliver ulogisk…

  Umiddelbart virker jeg som en type, der kan klare det meste, som er hård i filten og egentlig generelt ikke tager mig af, hvad andre mener. Det er der en overvejende sandhed i. Jeg er ligeglad, hvad andre mener om mit udseende, om mit tøjvalg, om min måde at opdrage mit barn på og min tilgang til behandling eller træning af klienter. Jeg er åben for ris og ros på området omkring klienter, da man som behandler, træner og coach ALTID kan forbedre sig, men jeg er sikker i min tilgang til måden jeg gør tingene på. Der hvor jeg... Læs Mere »
blog sur

”Nogen sir – at du sir – at du synes – at jeg er dum”

….”og jeg kan ikke  sige hvem nogen er – og jeg må heller ikke sige, hvad ´nogen´ har sagt.” Det er bestemt ikke første gang i mit liv jeg er blevet mødt med den her sætning – eller med noget der ligner. Det er heller ikke første gang jeg har mistet venner eller veninder på denne her måde. Der er jo ikke noget at stille op. Da jeg var yngre gik jeg helt i sort og prøvede at legede detektiv. Hvem er ”nogen” og hvad har ”nogen” sagt, at JEG har sagt? Jeg var i vildrede. Jeg græd, jeg blev... Læs Mere »
img1442130134083

Kvinde, min fjende – Kvinde,  min veninde.

Når man som jeg, har haft en meget meget dum mor (det er mildest fortalt), så sker automatisk det at kvindekønnet ikke bliver noget man, som det første, stoler på. Jeg havde det også med at finde veninder, som virkelig svigtede mig og gjorde mig meget kede af det, eller prøvede at bage på mine kærester. Ja mænd er mænd og nogle kan styre deres virilitet andre kan ikke. Jeg har helt sikkert kørt et ”svigt-mønster” af vedr. de her kvinder generelt. Min mor svigtede, og så skulle alle andre kvinder da også svigte. Jeg gik oftest i byen med... Læs Mere »