blog vend

At aflyse

Hm! Jeg har skrevet lidt om det før, men ikke nok. Jeg skrev i bloggen ego-boblen, at jeg ofte aflyste aftaler da jeg var ung og spiseforstyrret (syg- som jeg kalder det, for det var altså ret så vildt) – og at jeg blev skide irriteret, når folk blev sure på MIG over, at jeg havde aflyst. Det handlede lidt om 2 ting. Det handlede 1 om at jeg ikke havde lyst/overskud til at komme til det vi nu end havde aftalt. Og 2 om at jeg faktisk mente, at jeg ikke selv var så skide vigtig i den sammenhæng... Læs Mere »
egobobæe

Ego-boblen

Da jeg var allermest syg. Da jeg havde allermest kropshad, madhad, selvhad, var cutter og vildt på slankepiller konstant – der var jeg allermest sårbar – og allermest egoistisk. Jeg følte mig ikke egoistisk. Jeg græd meget. Jeg var ked af det. Jeg følte mig alene. Jeg følte ingen forstod mig. Jeg havde ikke overskud til så meget andet end mig selv, men følte mig hele tiden svigtet. Af andre. Af verden. Af mine forældre. Af mine venner. Men den jeg var svigtet allermest af, det var mig selv. Jeg aflyste tit aftaler. Jeg blev skide sur over, hvis folk... Læs Mere »
img1442130134083

Kvinde, min fjende – Kvinde,  min veninde.

Når man som jeg, har haft en meget meget dum mor (det er mildest fortalt), så sker automatisk det at kvindekønnet ikke bliver noget man, som det første, stoler på. Jeg havde det også med at finde veninder, som virkelig svigtede mig og gjorde mig meget kede af det, eller prøvede at bage på mine kærester. Ja mænd er mænd og nogle kan styre deres virilitet andre kan ikke. Jeg har helt sikkert kørt et ”svigt-mønster” af vedr. de her kvinder generelt. Min mor svigtede, og så skulle alle andre kvinder da også svigte. Jeg gik oftest i byen med... Læs Mere »