Min ”rejse” – stooooop!

mi40 statusÅrh nej mand! Jeg har bare altid hadet når folk har skrevet ”følg mig på min rejse mod…” – og så et eller andet sportshans –  og så er jeg fanme ved at starte min blog på samme måde HAHAHAH tag den Angela

Jeg er jo nødt til at lave en status!

Jeg fik lov til at afprøve det nye MI40 program. Det er altså det ”gamle” MI40 i omskrevet form. 6 ugers lækre øvelser med sved og hardcore fuckin muskelkontraktion! Shit mand! Lavet af min guru Ben Pakulski og hans fantastiske Mi40 team! Klogere mennesker skal man lede længe efter. De har min fulde og dybeste respekt!

En pige som jeg –med nervesmerter, diskusprolapser, smadret knæ, smadret håndled og psykopat smerter i hele kroppen som dulmes med diverse hardcore smertestillende hver dag – skal træne på en helt bestemt måde.

Jer som ikke ved det, så var det  Mi40 og Bens principper omkring styrketræning, der reddede mig fra ikke at smide mig grædende hjem på sofaen og give op, dengang jeg var udsat for mine dejlige trafikuheld som skete for over 3 år siden. Jeg fulgte dengang ikke programmerne (Mi40 og Mi40x) til fulde, men tog det jeg følte var godt for mig og stykkede egne programmer sammen ud fra det. Og det hjalp mig.

Den dag i dag er træning det ENESTE tidspunkt på dagen, hvor jeg ikke har ondt og ikke tænker, at jeg er 70 år i kroppen! Det er der hvor jeg er 100% tilstede i min krop med fuld fokus på muskler og bevægelser. JEG ELSKER DET! Men det er også derfor jeg ser så ”sur” ud når jeg træner, for jeg er helt inde i mig selv, fokus fokus hokus pokus!

Da jeg så fik muligheden for at afprøve det nye Mi40  – 6 uger – uden noget pis! Så måtte jeg jo pænt sige ja tak, knibe ballerne sammen og gøre det så godt jeg overhoved kunne!

Når man tager de smertestillende sager jeg gør, så er ens muskelvækst lig med nul og ens fat-gain lig med 100! Der er ikke noget der hedder shredded på mor her og væskeophobningerne efter søvnløse nætter pga smerter kan være temmelig vilde.

Men for fanden, vi lever kun en gang, så jeg gik i gang! Først som veganer, for det var jeg, da vi startede op! Men det fik hurtigt ben at gå på, og der blev add´ed æg og kylling til min mad for at få proteiner nok. Så JA jeg droppede sørme at være veganer (af flere andre årsager også – læs evt min blog ”Jeg har spist kød”) da jeg skulle gennemføre Mi40.

Mi40 er ikke ”kun” et træningsprogram, det er DET HELE! Det er din timing af mad, din timing af supplements, timing af HIIT og søvn.

Søvnen den kunne jeg slet ikke følge med på. Jeg har ikke sovet en helt nat uden at være oppe og tage piller i 3 år nu – og det tærer altså på hele systemet. Alt det andet – det har jeg gjort så godt jeg kunne ift tid, smerter, genoptræning og dagligdag i øvrigt.

Jeg har kørt programmet så slavisk jeg har haft mulighed for. Jeg har VALGT at afholde cheatdays – 1 til 2 gange om ugen. Shame on me. Men det var sådan jeg kunne være i det.

Jeg har været i de vildeste pressede situationer, og jeg har BANDET mine nervesmerter og manglende muskelkontakt af helvedes til! mens det hele stod på! Jeg har svedt som et svin, og jeg har aldrig vasket så meget træningstøj, som jeg har gjort de sidste 6 uger.

  • Og – jeg har aldrig haft så meget energi til træning! Det lyder helt skørt! Jeg har presset mig selv mere end normalt og samtidig haft mere energi! Det siger bare alt! Det fortæller netop at DET HELE hænger sammen! Din timing, øvelserne der er sat sammen! Det HELE! Ben og hans team er GENIALE!

Hele vejen har jeg målt mig på fedtpct og vægt og det hele. I starten gik det vildt hurtigt. Tabte 3.5% fedt på ingen tid  – men så kom vejret som skiftede sygt fra koldt til varmt og igen fra varmt til koldt og så går min krop amok med smerter (det er derfor jeg skal bo fast i de varme lande, for min krop kan ikke klare det her skiftende vejr – og det er uden pis), så jeg skiftede lige pludselig op og ned i vægt med væske og alt muligt. Det er MEGA irriterende! Jeg kan jo ik lade være med at tænke på hvor SYGE resultater (målbare) jeg ville få, hvis jeg ikke havde de skader og ikke skulle tage alt det pisse medicin.

Ligemeget!

JEG har fået SÅ meget ud af det her!

Jeg kan ANE – faktisk ANE – at jeg har skuldre! Ja den ene mere end den anden – det er jo klart når hele min højre side ik fungerer normalt pga nervesmerter og manglende kontakt til det hele !

Jeg kan MÆRKE min ryg, når jeg træner den – helt ægte! Muskelfibrene skriger! Det føles SÅ FEDT!

Jeg kan MÆRKE mit ene ben (det som slet ikke fungerer normalt), når jeg holder fokus. Normalt gør det bare underligt ondt eller prikker eller føles dødt. Så det er vildt at kunne mærke der er muskler derinde.

Jeg kan MÆRKE mine døde baller – føler mig som J-Lo nogle gange, men når jeg så lige tjekker så er den der J-lo røv mere a la en god brød-dej hahaha – det er ligemeget, sålænge jeg FØLER noget andet.

Jeg har STYR på min krop! – mere end før de 6 uger her!

Jeg taber stadig ting ud højre hånd (fordi min arm bare svigter – sådan bum), og jeg taber stadig kræfterne i venstre ben og mit venstre håndled er stadig fucked og min nakke gør stadig ondt og jeg har stadig lysfølsomhed og ondt i hovedet og pis og papir! Men ved I hvad, når man kan mærke DE MINDSTE progressioner, så bliver man FUCKIN glad!

Intet mindre.

Og hvis JEG kan få så meget ud af 6 uger ! så vil jeg slet ikke tænke på, hvad jeg ville få ud af det, hvis jeg var ”normal”!

Jeg har endda ik engang kørt HIIT programmet som man skulle, men taget imod Bens råd om den vilde HIIT challenge – nemlig at forbrænde 100cal på 5 minutter inden træning (har ik gjort det inden ben-træning, det lærte jeg hurtigt var en dårlig idé). Det var så ro maskinen det gik udover på level 10 !

Jeg gik fra 78 cal (var helt nede på 66 en dårlig dag!) og er oppe på 93 cal nu! Jeg er pavestolt!

Har jeg postet 100 gange at jeg er #mi40 bla bla? ja jeg har! Og jeg vil blive ved med det – for lige om snart starter jeg på Mi40X – the real thang!

Kæft jeg glæder mig!

Jeg er inspireret og motiveret.

Når man har alt det her lort med ens krop, så gir det mig SÅ meget livskvalitet og glæde at kunne mærke min krop på den FEDE måde, såsnart jeg tager ørerbøfferne i ørerne og går ind med mit program i hånden – målrettet og fast besluttet om at gøre det så godt jeg kan på gulvet de næste 40-75 minutter.

Ved siden af Mi40 har jeg trænet genoptræning skal det lige siges. Det kræver en del tid. Men det betyder også, at jeg IKKE som mange andre, som fejler det samme som jeg, skal ligge ned på sofaen hele tiden og græde. Det gør jeg sq også nogle gange – men for fanden, det her program har fået mig til at se lyset på den anden side.

Alle de fifs jeg får hele tiden gør mig til en bedre Personlig Træner og til en bedre Angela – overfor mig selv og min krop.

Stay tuned.

Jeg poster her, og på insta og på facebook – og gør dig selv den tjeneste at følge Ben Pakulski og Mi40 og Tom Purvis – det er en stor fejl ikke at gøre det.

Hvis du har spørgsmål til noget – er du meget velkommen til at spørge løs.

Enten på facebook eller på min mail foxyfitness.dk@gmail.com

Tak fordi du læste med!

Mi40X coming up!