tillykke

Eksamen i livet

Forestil dig det her: Sanne er født i en pæn by i Danmark. Mor og far er sammen.  Sanne klarer sig fint i skolen, er en af de okay populære piger og har kun de sædvanlige problemer med bumser, hår på benene og drengene der driller. Sanne kommer i gymnasiet og får en sød kæreste. Sanne vil rigtig gerne hjælpe mennesker som har det dårligt. Sanne vil gerne være psykolog. Sannes kæreste slår op med hende, fordi han hellere vil have en af de andre fra klassen. Det er Sannes første egentlige møde med den virkelige verden, hvis jeg må... Læs Mere »
ben blog

Find lige en skruetrækker!

Går du tit til lægen? Undrer du dig over din eksem, din topmave, dine bumser, at du har tør hud, at du har meget appelsinhud, at du har uforklarlige sygdomme (lægen kan ikke finde ud af hvad det er), føler du dig oppustet, har du ondt i hovedet, er du træt, får du ”sukkertrang” i løbet af dagen, føler du dig depressiv og doven? Vi render til lægen som aldrig før! Vi søger diagnoser som aldrig før! Og svaret er LIGE FORAN DIG! Din kost! (ikke den man fejer med hahaha). Vi lever i en verden, hvor vi sætter sukkerholdige... Læs Mere »
fibo mi40

Når drømme går i opfyldelse…

Jeg er ikke bare glad ! Jeg er ovenud lykkelig! Jeg har fået lov til at joine MI40- Ben Pakulskis ”team” som ambassadør for hans programmer og træningsprincipper. Det kræver hårdt arbejde, det kræver at jeg sætter mig endnu mere ind i tingene, det kræver at jeg elsker at poste ting på diverse medier (hahah det er jeg satme god til i forvejen). Vi (teamet) bliver testet løbende – og dem der ikke kan klare mosten ryger ud. Der er ikke så meget blødsødent pis, hvilket jeg er kæmpe fan af. Så det er om at hænge i. Jeg tager... Læs Mere »
blank blog

”Hvorfor har du solbriller på i gråvejr”

Læge: Har du en kæreste? Mig: Ja Læge: Ham mister du nok i løbet af et års tid. Sådan noget plejer ikke at holde efter sådan en omgang. Har du børn? Mig: Ja en datter Læge: Det bliver hårdt. Du får mindre og mindre overskud til hende Hvad arbejder du med? Mig: Forsikring og så er jeg coach ved siden af på aftenbasis. Jeg er også uddannet Personlig træner men det har jeg ikke arbejdet med et lille års tid, fordi jeg ikke har haft tid. Læge: Du mister dit job i løbet af et års tid med de smerter... Læs Mere »
+12

Fedt + Selvværd = Fedt Selvværd – eller?

Jeg har sq aldrig været super god til formler og matematik som sådan, men ovenstående formel burde give meget god mening ik? Eller nej. Hvis du ikke har læst min blog der hedder +7 – så gå evt. lige ind og læs den (er på min bloghjemmeside www.angelasilverfox.dk) Jeg havde på det tidspunkt taget 7 kilo på pga. noget smertestillende medicin, som jeg er nødt til at tage grundet mine skader efter trafikuheld for 2,5 år siden. Vi er nu oppe på +12 i alt. Dvs. jeg ufrivilligt har gainet 5 kilo mere siden jeg skrev den blog, der hedder... Læs Mere »
2015-08-09_18.52.15

Mor, far & børn – og mad!

I Danmark (sikkert også mange andre steder) samles vi – om maden. Mange familier har den regel, at de fx helst alle sammen skal mødes til aftensmaden, så de lige kan få vendt dagens oplevelser. Når vi skal ”hygge os” er der altid mad, slik, kage – noget at putte i munden. Men tænker, du som forælder til dit barn, over DIT HUMØR ved fx aftensmads-bordet? Tænker du over STEMNINGEN ved bordet? Bliver du sur på dit barn over han eller hun ikke spiser nok eller hurtigt nok? Et er at ungen sidder og kaster rundt med tingene eller slikker... Læs Mere »
14406561636161

Udryddertrangen..!

Hvis du har læst mine foregående blogs om mine to diagnosticerede spiseforstyrrelser, har du måske set frem til dette indlæg om overspisning. Er overspisning en diagnose og en spiseforstyrrelse? Og hvornår overspiser man? Jeg har altid bedt mine kunder om at udfylde et skema, inden de skal ind og snakke eller træne med mig. Jeg spørger blandt andet, om de har eller har haft en spiseforstyrrelse. Jeg får ofte svaret ”nej”, selvom at det er kunder, der vejer mere end hvad godt er. De mener ikke, de har en spiseforstyrrelse, fordi ”de jo bare spiser for meget” – og de... Læs Mere »
worm

Regnormens rygrad

… de fleste jeg har arbejdet sammen med i div. kontormiljøer har gang på gang sagt med halv-øv stemme at ”de har rygrad som en regnorm” når diverse kager, sliktingester og andet er blevet stillet frem til fri afbenyttelse. Men når jeg så har forslået at vi evt. kunne indføre en sukkerpolitik, som de fx har i min datters børnehave, så er der udråbt vild protest af selvsamme mennesker ”for man kan jo bare sige nej tak”.. What?! De fleste ”kontordamer” og ”kontormænd” har lidt for meget på sidebenene eller en lille god kuffert aka airbag sidende over bæltet –... Læs Mere »
IMG_20140731_165543

Det er jo bare et tal.

Alle dage jeg har levet, har tal været noget værre rod for mange kvinder. Tal har gjort os glade, kede af det, fået os til at få mere eller mindre selvværd. Det startede med højde og drøjdemål, da man stod hos sundhedsplejersken i folkeskolen, som kunne udløse vild mobning, hvis tallet var ”forkert”. Dengang var jeg enormt høj og enormt tynd. Jeg blev drillet med begge dele, men lige præcis det var jeg lidt ligeglad med. Jeg syntes, det var sejt at være tynd og høj.. der var så meget andet jeg blev drillet med som gik ”ind”. Men ikke... Læs Mere »
14386681325391

Hvad vejer du ?

Spørgsmålet bliver ofte stillet, når vi skal beregne en masse om sundhed eller mangel på samme. Det er også det man bliver ”vurderet” på hos sundhedsplejersken som barn – om man ”følger kurven” Det er sikkert også fint alt sammen. For tænk hvis vi ikke havde de tal!! Så ville vi jo på ingen måde kunne vurdere om et barn eller et voksent menneske var sundt og raskt.. eller ku vi? Kunne vi i stedet for ”vægttab” begynde at fokusere på fedttab? Kunne vi i stedet for BMI gå ind og måle på det indre fedt – og taljemål ?... Læs Mere »