you-cant-give-what-you-dont-have

Du kan ikke give, hvad du ikke har..

Hvor meget mening giver den sætning dig? Du kan ikke give mig 1000kr, hvis du ikke har 1000kr Logisk! De fleste mener dog, at de godt kan elske og give kærlighed ud til andre selvom de ikke elsker sig selv. Min personlige holdning er: Hvis du ikke elsker dig selv og det liv du har, så får du svært ved at elske og dele andres glæde 100%. På en eller anden måde vil du SØGE kærligheden, anerkendelsen, accepten og bekræftelsen i ANDRE, fordi du ikke har den indeni. Jeg har selv været der. Jeg har sagt til kærester gennem tiden... Læs Mere »
blank blog

”Hvorfor har du solbriller på i gråvejr”

Læge: Har du en kæreste? Mig: Ja Læge: Ham mister du nok i løbet af et års tid. Sådan noget plejer ikke at holde efter sådan en omgang. Har du børn? Mig: Ja en datter Læge: Det bliver hårdt. Du får mindre og mindre overskud til hende Hvad arbejder du med? Mig: Forsikring og så er jeg coach ved siden af på aftenbasis. Jeg er også uddannet Personlig træner men det har jeg ikke arbejdet med et lille års tid, fordi jeg ikke har haft tid. Læge: Du mister dit job i løbet af et års tid med de smerter... Læs Mere »
egobobæe

Ego-boblen

Da jeg var allermest syg. Da jeg havde allermest kropshad, madhad, selvhad, var cutter og vildt på slankepiller konstant – der var jeg allermest sårbar – og allermest egoistisk. Jeg følte mig ikke egoistisk. Jeg græd meget. Jeg var ked af det. Jeg følte mig alene. Jeg følte ingen forstod mig. Jeg havde ikke overskud til så meget andet end mig selv, men følte mig hele tiden svigtet. Af andre. Af verden. Af mine forældre. Af mine venner. Men den jeg var svigtet allermest af, det var mig selv. Jeg aflyste tit aftaler. Jeg blev skide sur over, hvis folk... Læs Mere »
Nomakeup

”Du må have virkelig lavt selvværd….. ”

-”når du ikke kan gå til træning uden makeup” ”Du er klam” ”Hvor er du grim uden makeup” ”Hvorfor poster du sådan et billede, hvor du ikke har makeup på, vil du gerne skræmme os fyre væk?” ”Jeg forstår godt du ikke har en kæreste med det look uden makeup” ”Du bør gå med makeup døgnet rundt”   Folk har det vildt. Ovenstående var noget af det, jeg modtog i min INDBAKKE efter jeg postede billedet (som I kan se) her i en ”Fitness Selfie” gruppe. Kommentarerne her er KUN fra mænd. Jeg gjorde det lidt i provokation og lidt... Læs Mere »
IMG_20150915_110743

Man kan jo slet ikke se du træner!

  Ordene fløj ud af munden på en ung fyr, der stiller op i de her ”spænd-musklerne-med-nutella-på-krop” konkurrencer. Han havde inden da spurgt, hvor meget jeg trænede, og da jeg sagde 4-5 gange om ugen udbrød han ovenstående. Han forstod på ingen måde, hvordan jeg gad ”spilde min tid” i et træningscenter, hvis jeg ikke fik tydelige markeringer på kroppen. Jeg forklarede ham, at jeg for det første lavede rigtig meget genoptræning med ret lav vagt pga. mine biluheld for 1½ år siden – men at jeg generelt aldrig havde gået efter at være specielt muskuløs. Jeg elsker jo bare... Læs Mere »
2014-11-29_15.09.18

Alle kostplaner virker!

Men holdbarhedsdatoen på en kostplan er ikke forever. Jeg skyder måske mig selv i foden ved at skrive at alle kostplaner virker. Men jeg mener det 100%. Du kan google en kostplan på nettet og følge den i x antal uger eller måneder og tabe dig MED GARANTI! Det lyder da fedt ik? Det kan godt være kostplanen ikke er synderlig spændende, og den er heller ikke udarbejdet specielt til dig, men hvis kcal indtaget i kostplanen er lavere end det du indtager i dag, og du følger den minutiøst – ja så virker den! For alle! Jeg er fan... Læs Mere »
unnamed

Hvornår er man rask?

Der skete noget den anden dag… jeg lod tallet komme ind under huden på mig. Jeg har i flere blogs og en del dagbogsskriverier til mig selv, været rigtig stolt af mig selv, og hvor langt jeg er kommet. Jeg har et afslappet forhold til min krop og min mad, og jeg spiser hvad jeg vil, når jeg vil. Jeg er klar over at min træning kunne give mig langt flere synlige muskulære resultater, hvis jeg spiste efter bogen. Men med så mange år med spiseforstyrrelser og kropshad, så har jeg valgt at spise, hvad jeg vil og stadig træne... Læs Mere »
14099858461511

Du skal forbrænde flere kalorier end du indtager!

Da jeg tog min første fitnessuddannelse i 1996 – det var dengang pasta blev hypet som noget sundt – stod det meget klart i mine uddannelsesbøger: “Du skal forbrænde flere kalorier end du indtager!” ”Okay logisk” tænkte jeg. Jeg var ung og havde en anden forbrænding end jeg har i dag – som snart 34årig. Efterhånden som årene er gået, og jeg har haft forskellige mennesker til kostvejledninger, kan jeg se hvor stor forskellen er på mænd og kvinder. Mændene er logisk tænkende og kan MEGET nemmere forholde sig til fakta. Deres krop er heller ikke ligeså hormonelt styret som kvindernes.... Læs Mere »
14188197525231

Hvornår har man en spiseforstyrrelse?

Jeg ved det egentlig ikke. Ikke mere. Jeg vidste det engang – men ikke længere. Ikke sådan rigtigt. Jeg lever i dag i en verden, hvor folk sulter sig selv for at stå på en scene med streger i ballerne og spændte muskler helt indsmurt i nutellalignede tanner. Jeg ser på ingen måde ned på folk der stiller op til denne her sport. Det kan jeg ikke. For jeg kender alt for mange søde mennesker der har valgt at gå ind i den verden og gøre den til deres livsstil. Jeg følger også en masse bodybuildere og deres råd om... Læs Mere »
20150618_123501

Træning er bare MEGA fedt!

Når verden går lidt imod en – så er det godt at have venner og familie at støtte sig til. Dette gælder også, hvis du er startet op på et forløb med træning som din nye livsstil. Du kan have nok så gode intentioner dagen før, men så opstår der måske noget i løbet af den kommende dag, hvor du plejer at gå hjem på sofaen og tage en choko-bar eller noget is at trøste dig med …..og så røg den træning den dag… – ”og så er det også bare lige meget!” Hell NO! Fortæl dine venner og familie at... Læs Mere »