jantelov

Hvor grim skal man være for at få ret?

Jeg mener det virkelig! Hvor grim vil den HELT ALMINDELIGE danske person mene man skal være, for at ens mening, ens sygdom, ens krop – whatever bliver taget seriøst og op til overvejelse og saglig diskussion? Er Danmark virkelig SÅ gennemsyret af jantelov? Nu skal du høre her. For et godt stykke tid siden postede jeg noget på et amerikansk social medie. Jeg skulle lave en video om nogle træningsøvelser PÅ ENGELSK! Jeg skulle ik engang vise dem, blot fortælle om dem – PÅ ENGELSK! Jeg forstår fint engelsk i skrift og tale – en af mine bedste venner taler... Læs Mere »
blank blog

”Hvorfor har du solbriller på i gråvejr”

Læge: Har du en kæreste? Mig: Ja Læge: Ham mister du nok i løbet af et års tid. Sådan noget plejer ikke at holde efter sådan en omgang. Har du børn? Mig: Ja en datter Læge: Det bliver hårdt. Du får mindre og mindre overskud til hende Hvad arbejder du med? Mig: Forsikring og så er jeg coach ved siden af på aftenbasis. Jeg er også uddannet Personlig træner men det har jeg ikke arbejdet med et lille års tid, fordi jeg ikke har haft tid. Læge: Du mister dit job i løbet af et års tid med de smerter... Læs Mere »
face

”Jeg kan godt forstå, du har det svært med julen”

…. Hm…. Hvorfor er det at det så svært at formidle sit budskab nogle gange? Er det fordi folk godt kan lide at projicere deres egne følelser over på andre? Eller fordi det er svært at forstå hvad jeg siger? Selvom jeg faktisk siger det på dansk….Er det fordi at man SKAL føle noget, som er det normen føler? Jeg ved det faktisk ikke. Når jeg siger eller skriver, at jeg er ligeglad med julen. Jeg hverken hader den eller elsker den. Den er der bare… så er det som om, at folk ikke helt tror på det. Jeg får... Læs Mere »
angie lille - Jeg savner en mor

Jeg savner en mor – Blog 3 á 3

Her er Blog 3 á 3 – det sidste kapitel i denne omgang. Jeg vil råde dig til at læse Blog 1 og 2 først, så du kan forstå sammenhængen. Den første Blog af denne Trilogi hedder: Utaknemmelige Skarnsunge  Den anden Blog hedder: Rescue´ers  ———————————————————————–   Jeg savner en mor Det lyder sq lidt ynkeligt – gør det ikke? Men fakta er – at det har jeg altid gjort. En drømmemor. Sådan en der ringer og siger hej – uden nogen grund. Sådan en man kan ringe og spørge, hvordan man afkalker vandhanen eller hvordan man skifter sikring. Sådan en... Læs Mere »
Cooltj

Rescue´ers – Blog 2 á 3

Blog 2 ud af 3  – Jeg vil anbefale dig at læse bloggen ”Utaknemmelige skarnsunge” før du læser denne blog, da dette er den 2. ud af i alt 3 blogs. Den ligger på dette link: http://angelasilverfox.dk/2015/12/09/utaknemmelige-skarnsunge-blog-1-a-3/ Rescue´ers Min mor har talt mine ører af fra jeg var helt lille. Hun havde ingen at snakke med, fordi hun var så skør. Så jeg blev offer for hendes ævl og bævl, når hun fik en skizo-blødning og skulle fortælle mig, at hun var Jesus eller det var hende der var inde i Dalai Lama – Jesus Christ Superstar et mareridt. Jeg... Læs Mere »
unnamed

Hvornår er man rask?

Der skete noget den anden dag… jeg lod tallet komme ind under huden på mig. Jeg har i flere blogs og en del dagbogsskriverier til mig selv, været rigtig stolt af mig selv, og hvor langt jeg er kommet. Jeg har et afslappet forhold til min krop og min mad, og jeg spiser hvad jeg vil, når jeg vil. Jeg er klar over at min træning kunne give mig langt flere synlige muskulære resultater, hvis jeg spiste efter bogen. Men med så mange år med spiseforstyrrelser og kropshad, så har jeg valgt at spise, hvad jeg vil og stadig træne... Læs Mere »
14172685257251

Mit had er mad

Eller det var det! Jeg var desværre nødt til at afløse den ene spiseforstyrrelse med den anden for at komme videre i texten. Hvis du har læst mit skriv om Anorexi (Maven som blev væk) ved du, at følelsen af at maven var væk var ubeskrivelig rar. Så hvordan kommer man så dertil, at maven skal fyldes til bristepunktet lige pludselig? Og at mad skal indtages i sindssygt store mængder? Ærlig talt ved jeg det ikke. Jeg kan ikke fortælle dig, hvordan det ene overtog det andet. Jeg har prøvet at læse mig frem til diverse eksperters meninger om det,... Læs Mere »
14188197525231

Hvornår har man en spiseforstyrrelse?

Jeg ved det egentlig ikke. Ikke mere. Jeg vidste det engang – men ikke længere. Ikke sådan rigtigt. Jeg lever i dag i en verden, hvor folk sulter sig selv for at stå på en scene med streger i ballerne og spændte muskler helt indsmurt i nutellalignede tanner. Jeg ser på ingen måde ned på folk der stiller op til denne her sport. Det kan jeg ikke. For jeg kender alt for mange søde mennesker der har valgt at gå ind i den verden og gøre den til deres livsstil. Jeg følger også en masse bodybuildere og deres råd om... Læs Mere »
14378035625381

De følsomme tal

Da jeg gik i folkeskole – og før det, så lærte jeg at TAL var noget man stolede på. Man kunne ikke sådan fucke med matematik og tal. Hvor man derimod kunne analysere sig ud af alle dansktimerne – og næsten altid blive enige om at være uenige – om ikke andet. Jeg kunne bedst lide dansk! Der kunne jeg sq snakke mig fra det hele. Matematik og jeg blev aldrig venner. Nogle tal der spillede en stor rolle fra jeg var barn, var tallene hos sundhedsplejersken. Mine tal var altid lidt ”outthere” – for jeg var altid meget høj... Læs Mere »