mig md emervel

Komma SYNES DU punktum (!)

Mærkelig overskrift til en blog, I know, men for at udtrykke mig fuldkommen skarpt er jeg nødt til at skrive det sådan. Normalt når man siger ordene ”Synes du” så kommer der nemlig et spørgsmålstegn (?) efter og det er netop det modsatte jeg gerne vil udtrykke her. Vi er ofte rigtig gode til at udtrykke vores meninger – sådan generelt. Vi siger fx ofte ”Det man da ikke” – og modtageren af ordene kan kopiere afsenderens overbevisning og tænke ”Kan man ikke – nej det kan man måske ikke” HVIS modtageren IKKE tænker præcis de her ord ”komma SYNES... Læs Mere »
jo_store

Jo større udenpå, jo mindre indeni – eller? 

Den anden dag overhørte jeg to unge gutter stå og kommentere et billede af en 70 årig gammel mand i et magasin. Manden på billedet var mere muskuløs end de to unge fyre tilsammen og var tydelig en bruger af steroider. Jeg er hverken for eller imod steroider, og det er heller ikke det emne som sådan, at denne blog skal handle om. Drengene sagde ”Shit hvor holder han sig i god form! Og så er han over 70 år!!”- De var tydeligt imponerede. Jeg var ikke. Og jeg bliver det heller ikke. Det er nogenlunde det samme som at... Læs Mere »
14392715341541

Jagten på hvad?

I går var jeg nede og træne i et af konceptcentrene (de store kæder med en smileyordning (antidoping) på døren). Henne ved ribben lå der et skravl af en pige, med skellettet stikkende ud af huden, og lavede mavebøjninger… eller udhulsbøjninger… for hendes mave var der ikke. Når hun gik rundt, var jeg bange for hun knækkede midt over. Det mindede mig svagt om min tid som anorektisk, men det jeg blev mest eftertænksom ved (eller måske endda provokeret af) var, at ingen ”jagter” sådan en som hende. Hun er ellers ikke indenfor normen af, hvad et konceptcenter ønsker. Hun... Læs Mere »