Bull$h!t

20170301_203851Jeg er virkelig ked af at sige det, men shit hvor har folk mange undskyldninger for ikke at leve livet fuldt ud. For ikke at være succesfulde i deres eget liv. For hele tiden at dvæle ved det, de IKKE har – det de IKKE er – dem de IKKE har i deres liv.

Jeg har haft nogle syge dage de her dage. Helt fucked up med smerter. Min ene hånd vil ikke lukke (nerverne spiller mig et puds) og mit andet håndled gør bare mega ondt jo koldere det er. Min lænd og mit ben gider ingenting og min nakke sætter sig fast og har sådan nogle strålesmerter ud til øjnene, så min lysfølsomhed er = 100 uanset om solen skinner eller det er overskyet. Min søvn er lig nul. Og min medicin er maxet ud. Imorges mødte jeg ind på job og måtte ud og kaste blod op. Det betyder formentlig, at et blødende mavesår er ved at indfinde sig – har prøvet det før.

Jeg kunne VIRKELIG sidde og dvæle ved det her. Ligge mig i fosterstilling, hade de mennesker der var skyld i at jeg var udsat for trafikuheld, hade mine forældre for at have ødelagt min barndom, hade de mennesker som går og taler lort om mig, selvom de ikke kender mig, hade at jeg ikke er rig, være sur over vejret bla bla bla! Men hvad fuck (undskyld) ville det hjælpe mig? Helt seriøst? Ville jeg blive gladere af det? Ville jeg blive mere lykkelig? Næh! Jeg ville bare synes, det hele var noget lort og at det her liv bare skulle skride over i en andens krop.

I stedet for holder jeg FOKUS! Hokus pokus positivitet i fokus! Er det nemt? Næh! Det er slet ikke nemt! Men er det nemmere at sidde og lege misery-misse? Nej det er det heller ikke, for det avler jo bare flere problemer! Som Suzanne Bjerrehuus sagde om en Mads&Monopolet lytter ”Hende der, hun er sådan en der giver sine problemer rygsvømning” HAHAHA det er SÅ fedt sagt.

Jeg siger ikke, man SKAL gå og være lalleglad. Slet ikke! Jeg bliver også overordentlig hidsig og ked af det ind imellem. Især når jeg ikke forstår folks opførsel! Men en ting min far har lært mig er: Fjern dig fra de mennesker eller de ting, der ikke gør dig godt!

Jeg fattede det ikke, da jeg var yngre. Der tænkte jeg ”Men man kan da ikke bare give op”… sådan havde jeg det. I dag har jeg det bare sådan ”Give op? Jeg giver ikke op, fordi jeg ikke gider folks pis, når de ikke kan finde ud af at opføre sig ordentlig overfor mig! Der er SÅ mange andre mennesker ude i verden, som er søde ved mig, hvorfor faen skulle jeg så bruge så meget som ET SEKUND på et eller flere mennesker, som vil mig det dårligt, eller som har så lavt et selvværd, at de har et behov for at pille mig ned? Næh – videre”

Jeg er IKKE født med superman-kræfter! Jeg er ikke født med en guld-ske i bagdelen! Derfor føler jeg, at jeg til fulde kan give ALLE en opsang i det her brok-land!

Når jeg kan noget andet end at sidde og dvæle ved en stinkende hundelort, så kan ALLE!

Når folk siger ”Åh jeg har slået min albue/knæ bla bla bla what ever – så nu kan jeg slet ikke træne” Så har jeg bare lyst til at sige ”NÅH hvorfor kan du ikke det? – du har jo ikke fået skåret arme, ben og hals af, såvidt jeg kan se”…..

JEG har prøvet at have benet i gips og tjuhej og bakse mig ned til træning, fordi JEG VILLE! Jeg har ikke kunne løfte min højre arm uden at jeg troede jeg skulle dø, kom jeg til træning alligevel? YES SIR!

Jeg har også været ramt af diverse sorger her i livet, som gjorde, at det var SÅ svært at se en ende på min misery, men så gjorde jeg NOGET andet! Og JA jeg har skåret i mig selv, haft spiseforstyrrelser, haft et misbrug af afførings og slankepiller, Im no saint. Men jeg er også kommet videre.. og jeg vælger stadig at ”komme videre”.

Så når jeg har sådanne dage, hvor jeg er pænt ramt af smerter, og dermed mindre positivt humør fra ”grundstammen” af, så vælger jeg helt selv at hanke op i nakken på mig selv! Holde fokus på det JEG KAN i stedet for det jeg ikke kan! Holde fokus på det jeg er god til, i stedet for det jeg ikke er god til! Holde fast i de mennesker jeg holder af, i stedet for at holde fokus på de mennesker, jeg ville ønske var mere venlige eller medgørlige.

Vi har ALLE vores lig i lasten, alle har vi vores bagage og vores lort! Og alle har vi det frie valg at gøre noget ved det! Alle dem der siger; Jeg KAN IKKE! – please tag ansvar og sig JEG VIL IKKE! – for det dig selv der vælger, at du IKKE VIL! Hvis du ikke vil være en succes i dit eget liv, så stå ved det… det er sørgeligt, men vær i det mindste ærlig overfor dig selv.

Hvis jeg havde valgt den sætning ”Jeg KAN ikke” så havde jeg lagt mig ned og grædt imorges hvor jeg ikke havde sovet, havde ondt i maven, ikke kunne holde om en kop, ikke kunne bære min taske uden det gjorde ondt, ikke kunne træne mit program ordentligt, fordi min krop fuckede up, ikke kunne bla bla bla.

Jeg VILLE alt det jeg har gjort i dag – og det jeg ikke nåede, det ville jeg så åbenbart ”mindre”. Alt er en prioritering. Om det er de mennesker du omgiver dig med eller de opgaver du påtager dig, så er det DIT VALG! Kom ud af dit ynk – hank op i dig selv – og ud over stepperne med DIG i fokus, uden at træde på andre vel og mærke.

Billedet er taget den anden dag, da jeg havde haft en så fed træning, at jeg knap kunne rejse mig. Når jeg har ondt på den måde i kroppen, så er jeg bare lykkelig! For så er det muskelømhed og ikke mine latterlige smerter der spiller mig et puds.

Tak fordi du læste med.