mi40 status

Min ”rejse” – stooooop!

Årh nej mand! Jeg har bare altid hadet når folk har skrevet ”følg mig på min rejse mod…” – og så et eller andet sportshans –  og så er jeg fanme ved at starte min blog på samme måde HAHAHAH tag den Angela Jeg er jo nødt til at lave en status! Jeg fik lov til at afprøve det nye MI40 program. Det er altså det ”gamle” MI40 i omskrevet form. 6 ugers lækre øvelser med sved og hardcore fuckin muskelkontraktion! Shit mand! Lavet af min guru Ben Pakulski og hans fantastiske Mi40 team! Klogere mennesker skal man lede længe... Læs Mere »
uperfekte mor

”Det her er da på ingen måde noget børn skal høre….”

Jeg har fået en mail – jeg har faktisk fået mange, de fleste af dem positive, men den her synes jeg lige fortjente en blog – fordi denne mail NETOP beskriver, hvor skørt det her samfund er og hvor ”dumme” mennesker er. Undskyld jeg siger det. Jeg vil ikke udstille nogen, derfor får hun bare sine forbogstaver nævnt (ligesom i Ekstra Bladet – haha). Og så har hun også signeret sig med, at hun er LEKTOR – det gør det næsten endnu værre, da hun jo så ikke kan være helt væk fra vinduet rent intelligensmæssigt, skulle man tro. Hendes... Læs Mere »
Cooltj

Rescue´ers – Blog 2 á 3

Blog 2 ud af 3  – Jeg vil anbefale dig at læse bloggen ”Utaknemmelige skarnsunge” før du læser denne blog, da dette er den 2. ud af i alt 3 blogs. Den ligger på dette link: http://angelasilverfox.dk/2015/12/09/utaknemmelige-skarnsunge-blog-1-a-3/ Rescue´ers Min mor har talt mine ører af fra jeg var helt lille. Hun havde ingen at snakke med, fordi hun var så skør. Så jeg blev offer for hendes ævl og bævl, når hun fik en skizo-blødning og skulle fortælle mig, at hun var Jesus eller det var hende der var inde i Dalai Lama – Jesus Christ Superstar et mareridt. Jeg... Læs Mere »
Bildæk

Forklar-mig-røv

Den 20. November (3 dage siden) postede jeg dette billede – og skrev denne tekst: ”Jeg har taget 12 kilo pga min smertestillende medicin gennem de sidste 8 mdr. Det er så tydeligt at det hele har sat sig på mave og i “bildæk”siderne samt lårene og lidt armene. Mine markeringer på maven er history. Alligevel takker jeg min stakkels krop HVER DAG for at bære rundt på mig og kunne gå og stå og træne det jeg nu end kan!  Elsk dig selv som du er. Det nytter ikke noget at skælde ud på hverken dig selv eller din... Læs Mere »
IMG_20140731_165543

Det er jo bare et tal.

Alle dage jeg har levet, har tal været noget værre rod for mange kvinder. Tal har gjort os glade, kede af det, fået os til at få mere eller mindre selvværd. Det startede med højde og drøjdemål, da man stod hos sundhedsplejersken i folkeskolen, som kunne udløse vild mobning, hvis tallet var ”forkert”. Dengang var jeg enormt høj og enormt tynd. Jeg blev drillet med begge dele, men lige præcis det var jeg lidt ligeglad med. Jeg syntes, det var sejt at være tynd og høj.. der var så meget andet jeg blev drillet med som gik ”ind”. Men ikke... Læs Mere »
IMG_20150915_110743

Man kan jo slet ikke se du træner!

  Ordene fløj ud af munden på en ung fyr, der stiller op i de her ”spænd-musklerne-med-nutella-på-krop” konkurrencer. Han havde inden da spurgt, hvor meget jeg trænede, og da jeg sagde 4-5 gange om ugen udbrød han ovenstående. Han forstod på ingen måde, hvordan jeg gad ”spilde min tid” i et træningscenter, hvis jeg ikke fik tydelige markeringer på kroppen. Jeg forklarede ham, at jeg for det første lavede rigtig meget genoptræning med ret lav vagt pga. mine biluheld for 1½ år siden – men at jeg generelt aldrig havde gået efter at være specielt muskuløs. Jeg elsker jo bare... Læs Mere »
20140805_114009

I love TarGet PowerGym

Det har altid været lidt forbudt åbenlyst at rose sin chef. Jeg har haft nogle fede chefer – og nogle lamme chefer gennem mit liv på arbejdsmarkedet. Nu har jeg klart den allerbedste chef, nemlig mig selv. Men jeg ville ikke have den bedste arbejdsPLADS, hvis jeg ikke havde verdens bedste sted at udføre mit arbejde. I dette lille skriv vil jeg fortælle, hvorfor jeg elsker at være i TarGet PowerGym. Siden første dag jeg trådte ind i centeret har jeg elsket at være her. Herman var træner oppe i det center jeg trænede i førhen, og han sagde en... Læs Mere »
14417050019601

Hvorfor træner du egentlig?

Spørger du nogensinde dig selv om det? Mange mister pludselig motivationen – og det, de engang synes var sjovt, er pludselig blevet en plage og en pligt, som næsten ikke er til at overskue. STOP! Når træning eller motion bliver en (sur) pligt, og det eneste man står og tænker på er alt det man kunne nå i stedet for – eller konstant kigger på klokken og ”venter” på, at man er færdig, så skal man stoppe! Og gøre noget andet! Og her mener jeg IKKE smide sig hjem på sofaen og lade det være den nye ”træning”. Nej find... Læs Mere »
2014-12-23_06.08.12

Du står jo bare der og tæller!

Ordene kom fra min søde (og meget maste) klient. Hun blev irriteret på mig, fordi jeg satte hende til endnu en øvelse, nu når hun var så træt. Og hun var helt sikker på, at jeg jo ik lavede andet end bare at tælle. Det fik mig til at tænke på, om folk egentlig ved, hvad vi laver som Personlige Trænere? Eller i hvert fald hvad Foxyfit.dk laver – jeg skal jo ikke gøre mig klog på, hvad andre gør. Vi er heldigvis alle forskellige  😉 Først og fremmest skal du have klienter i bixen. Og i dag er der... Læs Mere »
14392729526011

At kæmpe eller at arbejde på/med

Hver dag hører jeg: ”Jeg kæmper med maden” eller ”Jeg kæmper med vægten” eller ”Jeg kæmper med træningen”. En kamp er noget vi skal ”overvinde” og ikke noget vi skal samarbejde om. Det har en lidt negativ klang, at vi KÆMPER med tingene. Mange siger også, at ”vi kæmper med vores parforhold”. Hm.. skal det være en kamp at være kærester, tabe sig, lære at træne, komme til træning, at lære at spise bedre/sundere? Ligesom at bruge ordet ”gennemført” i stedet for ”overstået” – så mener jeg også, at vi skal være gode til at sige ”Jeg arbejder på at... Læs Mere »