uperfekte mor

”Det her er da på ingen måde noget børn skal høre….”

Jeg har fået en mail – jeg har faktisk fået mange, de fleste af dem positive, men den her synes jeg lige fortjente en blog – fordi denne mail NETOP beskriver, hvor skørt det her samfund er og hvor ”dumme” mennesker er. Undskyld jeg siger det. Jeg vil ikke udstille nogen, derfor får hun bare sine forbogstaver nævnt (ligesom i Ekstra Bladet – haha). Og så har hun også signeret sig med, at hun er LEKTOR – det gør det næsten endnu værre, da hun jo så ikke kan være helt væk fra vinduet rent intelligensmæssigt, skulle man tro. Hendes... Læs Mere »
Cooltj

Rescue´ers – Blog 2 á 3

Blog 2 ud af 3  – Jeg vil anbefale dig at læse bloggen ”Utaknemmelige skarnsunge” før du læser denne blog, da dette er den 2. ud af i alt 3 blogs. Den ligger på dette link: http://angelasilverfox.dk/2015/12/09/utaknemmelige-skarnsunge-blog-1-a-3/ Rescue´ers Min mor har talt mine ører af fra jeg var helt lille. Hun havde ingen at snakke med, fordi hun var så skør. Så jeg blev offer for hendes ævl og bævl, når hun fik en skizo-blødning og skulle fortælle mig, at hun var Jesus eller det var hende der var inde i Dalai Lama – Jesus Christ Superstar et mareridt. Jeg... Læs Mere »
IMG_20150915_110743

Man kan jo slet ikke se du træner!

  Ordene fløj ud af munden på en ung fyr, der stiller op i de her ”spænd-musklerne-med-nutella-på-krop” konkurrencer. Han havde inden da spurgt, hvor meget jeg trænede, og da jeg sagde 4-5 gange om ugen udbrød han ovenstående. Han forstod på ingen måde, hvordan jeg gad ”spilde min tid” i et træningscenter, hvis jeg ikke fik tydelige markeringer på kroppen. Jeg forklarede ham, at jeg for det første lavede rigtig meget genoptræning med ret lav vagt pga. mine biluheld for 1½ år siden – men at jeg generelt aldrig havde gået efter at være specielt muskuløs. Jeg elsker jo bare... Læs Mere »
14392729526011

At kæmpe eller at arbejde på/med

Hver dag hører jeg: ”Jeg kæmper med maden” eller ”Jeg kæmper med vægten” eller ”Jeg kæmper med træningen”. En kamp er noget vi skal ”overvinde” og ikke noget vi skal samarbejde om. Det har en lidt negativ klang, at vi KÆMPER med tingene. Mange siger også, at ”vi kæmper med vores parforhold”. Hm.. skal det være en kamp at være kærester, tabe sig, lære at træne, komme til træning, at lære at spise bedre/sundere? Ligesom at bruge ordet ”gennemført” i stedet for ”overstået” – så mener jeg også, at vi skal være gode til at sige ”Jeg arbejder på at... Læs Mere »
20140807_112256

Historien om Ida

Min kunde – lad os kalde hende Ida – kom til mig i start februar måned. Hun var overvægtig og dyrkede spinning tre gange om ugen. Hun mente selv hun spiste sundt og mente ikke, at hun havde en spiseforstyrrelse eller et problem med mad som sådan. Ud fra de skemaer jeg sender ud til mine opstartskunder, kunne jeg se, at hun havde været på mange slankekure gennem sit liv. De havde virket – og så havde de ikke virket alligevel. Hun kunne godt lide at følge en stram og streng plan, for det vidste hun virkede! Jeg tænkte ”ja... Læs Mere »