Her kan du læse lidt mere info om mig:om_silverfox

Jeg har trænet, siden jeg var 13 år (selvom man ikke anbefaler styrketræning, før man er fyldt 15-16år). Jeg dyrkede meget konditionstræning, da jeg var yngre, men efter jeg tog Personlig Træner uddannelsen i 2001 fik jeg for alvor øjnene op for, hvor vigtig styrketræning er for velværen.

Jeg er pt  ambassadør for Mi40Nation – Ben Pakulski, hvor vi løbende bliver uddannede i at træne rigtigt og undervise i at træne rigtigt. Jeg er beæret over at være med i denne proces og ELSKER det mere end noget andet. Jeg VIL være den bedste på det her område. Og med den fart det har på, så er jeg sikker på jeg også bliver det.

Jeg har lidt af spiseforstyrrelser – dem alle! – og er kommet ud på den anden side med succes! Derfor VED jeg, at jeg kan hjælpe dig, og møde dig præcis hvor DU ER!

At være LifeCoach og hjælper andre videre i deres liv er noget der gør mig rigtig glad. Skilsmisse, dødsfald i familien, pårørende til længerevarende sygdomsforløb, følelsen af skyld, mangel på selvværd, fyringer – you name it. Der er ikke den situation jeg IKKE kan sætte mig ind. Jeg har oplevet SÅ mange ting og læst SÅ meget psykologi, at jeg vil vove at påstå at jeg kan hjælpe alle der er klar (helt ægte klar) til at få det bedre ift. hvor de er LIGE NU! Jeg er endog et levende bevis på at man kan komme ud af spiseforstyrelser – noget vores samfund ellers proklamere at man “aldrig slipper af med”.

Jeg har arbejdet på kontor i mange år, men efter flere uheldige biluheld som medførte en diskusprolaps i nakken og piskesmæld, kan jeg ikke længere sidde foran en skærm i flere timer af gangen.

Før i tiden blev man bedt om at holde sig i ro, når man havde været ude for en ulykke som medfører piskesmæld. Men det sjove er, at det der tricker smerterne allermest er, når man sidder på en stol eller står i samme stilling i længere tid ad gangen. Når man træner, ja så mindskes smerterne for en tid, hvis man vel og mærke træner korrekt og med den rette belastning.

Jeg er jo så heldig at være uddannet Personlig Træner, og ved hvor vigtigt det er at træne korrekt. Min passion for træning har gjort, at jeg netop er kommet afsted til træning og har fået mindre ondt, når jeg er igang. Alt dette viser jo lidt om hvor godt det er at træne, og derfor ved JEG personligt, hvor skønt det er at gøre noget godt for sig selv. Mi40 har hjulpet mig videre til at kunne træne efter mine trafikuheld. Jeg er konceptet og principperne dybt taknemmelige.

Følelsen af at gøre noget godt for sin krop og bruge sin krop ER ALFA OG OMEGA for at få et godt hverdagsliv – også når du kommer op i alderen.

Uanset mine daglige piskesmælds-smerter, dårlige undskyldninger for at blive liggende på sofaen torsdag aften, forældremøder, og alt hvad hverdagen bringer får jeg trænet næsten dagligt!

Jeg går op et positivt livssyn og mindset.

Jeg forstår ikke mennesker der har behov for at dvæle ved negative ting eller tale dårligt om andre. Jeg er fan af at vi som mennesker bakker hinanden op og støtter hinanden. Det er vel det vi er sat på jorden for, tænker jeg.

Du er altid velkommen til at give din mening til kende, hvis behovet opstår.

Du kan kontakte mig på foxyfit.dk@gmail.com

 

Tak fordi du besøger min bloghjemmeside. Det betyder meget for mig.