En dag med Ben Pakulski

1463246465225

I nat vågnede jeg mens jeg halvt i drømme hviskede (??) til en pige på engelsk midt i et foredrag hos DONG (endnu mere ?!?!?), hvordan hun skulle udføre en øvelse Mi40-style. Helt skørt! Men sådan er det vel når man falder i søvn til Mi40-videoer med Ben og Kassem. Haha

Jeg stod op og fik opdateret diverse medier, mens jeg spiste en veganerbar og drak en lækker shake fra Scitec – Jeg er kæmpe fan af deres pea-protein! Savnede mine veggies, men morgenmaden her på hotellet er ikke egnet for mig. Mælk, kød, brød med mælk i, ost osv.. Hej hej!

Jeg fik smækket min bagdel ind i en mercedes (ja ja det var en taxa men den var flot) og afsted til BodyPower.

Der var ikke bare kø – der var kilometer lang kø! Det var så vildt.

Jeg fes ind af VIP indgangen og fik mast mig igennem massen og hen til Scitec. Ben var stadig ikke kommet, så jeg gik rundt og tog billeder af messen, efter jeg havde fået lov til at smide min taske inde hos Scitecs atleter. Da jeg vendte retur var han dukket op.

Der kom folk og folk og folk. I går var VAND ift i dag. Jeg har taget nogle billeder af ham, hvor han hilser på fans – og det er bare en brøkdel. Han var flink (igen igen) ved hver og en af dem.

Han skulle holde et lille seminar om man vil (interview) sammen med Suzy Toldi (også fra Scitec) på en kæmpe scene. Da vi gik derover, var han nødt til at få security på, fordi han ellers blev stoppet HELE tiden! Det var så vildt. Han var aldrig kommet frem uden de der mænd.

Jeg fulgte pænt efter.. og kom med backstage. Jeg nåede lige at få taget et billede af dem inden de skulle ind. Det var mest Ben der blev interviewet og folk kunne også stille spørgsmål og få vist øvelser.

Efter scene-interviewet skulle de over og spise – Ben vinkede mig med ind af ”de kendtes dør”– og her var vi altså ægte backstage. Jeg sad med Coleman, Larissa og alle de andre – i samme rum. Jeg turde ikke tage nogle billeder. Det er ligesom ”deres” fred og ro. Jeg fik dog taget et af Ben og Suzy – fik lov (:  Ben introducerede mig til alle han hilste på, som han kendte. Og alle var så flinke og spurgte hvordan det var at være her og alt sådan noget. Følte mig velkommen og ikke som en eller anden belastende stalker.

Ben var enormt venlig og flink hele dagen.

Jeg var ikke så meget ”på” med spørgsmål om dit og dat, for i dag forstod jeg VIRKELIG, hvor hårdt det er at være på hele tiden, fordi jeg fulgte ham hele dagen.

Suzy er super sød og sjov. Hun er fra Ungarn og træner med Larissa, når de er på samme expos. De minder lidt om hinanden i udseende og når de snakker og sådan. Det var lidt sjovt at se.

Efter frokost skulle Ben over og vise hans bænke fra Watson Equipment. De der to bænke (!!!)!  de er jo for VILDE! Jeg fik lige prøvet dem begge af! Den ene isolerer scapula – den anden gør ikke! Og det har den VILDESTE effekt på de øvelser man nu end vil køre. Jeg kørte biceps UDEN vægt og kunne mærke dem brænde! Sygt nok! Danmark kom ind i kampen med udstyr! Vi er SÅ langt bagud med alt! Watson har klart noget fedt udstyr generelt. Men Bens bænke er for vilde!

Ben skulle også lige vise øvelser til nogle af de fans der kom over. Bare en bodysquat var svær for de fleste at lave – og Ben sad bare i samme squatstilling i 100 år uden at fortrække en mine! Det blev jeg sq lidt imponeret over.

Jeg gik tilbage til Scitec båsen alene, jeg skulle oplade min telefon. Jeg sad inde bagved og snakkede med nogle af de andre atleter. De var alle sammen virkelig søde og virkelig nede på jorden og fortalte om deres liv. Og også hvor hårdt det kunne være at være i den her verden. Jeg var død 8 gange, hvis jeg skulle stå og være så glad og smile til hver og en – KONSTANT. Der er jo folk HELE tiden, der lige skal sige hej, have et billede, stopper en når man skal tisse etc. Det var en af grundene til, at jeg ikke spurgte Ben om 500 øvelser, selvom det var svært at lade være, nu når han var lige dér.

Ben kom retur til båsen. Der kom flere fans – flere billeder, flere autografer. Jeg satte mig ind bagved igen og lavede lidt fotoshop med de billeder jeg havde taget.

Dagen sluttede med et par selfies af Ben og jeg  -og en kop Starbucks kaffe.

Jeg tog en taxa hjem på hotellet – inden da stoppede jeg lige ved en Subway og fik købt mig en veggiesandwich, som jeg lige har kastet i hovedet.

Mange spørger mig ”Synes du Ben er lækker”  – eller siger ”Arj får du det ikke vildt dårligt af at være sammen med så trænede mennesker” – eller ”Jeg ville føle mig grim blandt så mange mennesker”

Men nej!

Da jeg var til Olympia med min datters far i 2008 så jeg for første gang SÅ mange lækre mennesker samlet på et sted – og jeg tænkte bare ”Ja ja – jeg kan jo ik leve op til alt det der, fordi jeg elsker jo rødvin og chips osv, så de må gerne være pænere end mig” – så jeg mødte alle med et smil – og når man smiler til verden smiler den retur. Det har jeg ”brugt” i den her verden lige siden (fitnessverdenen) – og det virker. Jeg slapper helt af omkring at alle pigerne har en strammere hud og røv osv end mig.

For de lægger SÅ mange kræfter i det her! SÅ MEGET tid! Så mange penge! De ser fantastiske ud. Også mændene. Alle er flotte. Og jeg smiler til dem og de smiler tilbage – det gør de virkelig. Jeg synes, det er skønt at se på nogle flotte mennesker, mænd som kvinder – og derfor elsker jeg også denne sport, fordi alle bare er flotte. Det som jeg ikke bryder mig om ved sporten er, at dem der konkurrere mod hinanden kan blive onde i sulet – og bagtale hinanden. Ikke noget jeg overhovedet har oplevet her, men jeg kender til det hjemme fra Danmark – og det er lidt synd. Men sådan er det vel i alle sportsgrene. Nok bare udpræget i fitnesskulturen, fordi det KUN handler om udseende.

Jeg har virkelig nydt dagen i dag.

I morgen skal jeg mødes med nogle af de andre Mi40-Kandidat-Ambassadører og se endnu et interview/seminar med Ben.

Jeg nåede ikke at træne i dag, så nu vil jeg lave lidt hjemme øvelser, så min krop også virker i morgen. Solen skinner og alt er godt. Husk at du kan se billeder på min Facebook – bare find albummet BodyPower Birmingham Day 2

Tak fordi du læste med.

Kh Tæppehaderen.