Blog Mi 30

Log PostMi40X Day 1 English/Dansk

  I had my first training today after the Mi40X program ended this Saturday. Its always a bit sad when a program ends. You’ve hated and loved the program for 6 weeks and boom suddenly its done – over and out. Ben and his team have made a postMi40X program to follow for 4 weeks, if you want to. Ive decided to follow it (almost) for a week, and then Im doing the Build and Shred program! Uuuuuh I cant wait. Today I trained back and delts. No cardio. My energy was like gone with the wind this morning. I... Læs Mere »
blog om ownership

#Ownership

Stopper du med at tro på månen, bare fordi solen står op? Stopper du med at tro på solen, bare fordi skyerne dækker den til? Nok ikke. Har lige set Jack Frost – en tegnefilm – sammen med mit kære barn. Spørgsmålene er fra filmen. Filmen handlede om tro. Hvis vi mennesker virkelig tror på noget, så bliver det virkeligt. Hvis du virkelig TROR på, at du kan blive til noget, så bliver du også til noget. Hvis du virkelig TROR på, at du ikke duer til en skid, så bliver dit liv også derefter. Som ambassadør for Ben og... Læs Mere »
mi40 status

Min ”rejse” – stooooop!

Årh nej mand! Jeg har bare altid hadet når folk har skrevet ”følg mig på min rejse mod…” – og så et eller andet sportshans –  og så er jeg fanme ved at starte min blog på samme måde HAHAHAH tag den Angela Jeg er jo nødt til at lave en status! Jeg fik lov til at afprøve det nye MI40 program. Det er altså det ”gamle” MI40 i omskrevet form. 6 ugers lækre øvelser med sved og hardcore fuckin muskelkontraktion! Shit mand! Lavet af min guru Ben Pakulski og hans fantastiske Mi40 team! Klogere mennesker skal man lede længe... Læs Mere »
ben blog

Find lige en skruetrækker!

Går du tit til lægen? Undrer du dig over din eksem, din topmave, dine bumser, at du har tør hud, at du har meget appelsinhud, at du har uforklarlige sygdomme (lægen kan ikke finde ud af hvad det er), føler du dig oppustet, har du ondt i hovedet, er du træt, får du ”sukkertrang” i løbet af dagen, føler du dig depressiv og doven? Vi render til lægen som aldrig før! Vi søger diagnoser som aldrig før! Og svaret er LIGE FORAN DIG! Din kost! (ikke den man fejer med hahaha). Vi lever i en verden, hvor vi sætter sukkerholdige... Læs Mere »
13164395_1045935895501466_6324600465797337305_n

Misforstået ros!

Vi har desværre en tendens i fitnessverdenen til at rose for noget, der er helt skørt!   Vi roser for hvor mange kilo man kan løfte! Vi klapper af hvor mange kilo man har taget og hvor hårdt det har været – og ofte får man skader af præcis det her. Vi har helt glemt, hvad vi er der for! De fleste af os er der nemlig for at blive flotte(re).   Jeg har alle dage sagt, at jeg er ligeglad med hvad jeg løfter, sålænge jeg er flot på stranden. Jeg har derfor ikke gået op i, hvor meget... Læs Mere »
1463246465225

En dag med Ben Pakulski

I nat vågnede jeg mens jeg halvt i drømme hviskede (??) til en pige på engelsk midt i et foredrag hos DONG (endnu mere ?!?!?), hvordan hun skulle udføre en øvelse Mi40-style. Helt skørt! Men sådan er det vel når man falder i søvn til Mi40-videoer med Ben og Kassem. Haha Jeg stod op og fik opdateret diverse medier, mens jeg spiste en veganerbar og drak en lækker shake fra Scitec – Jeg er kæmpe fan af deres pea-protein! Savnede mine veggies, men morgenmaden her på hotellet er ikke egnet for mig. Mælk, kød, brød med mælk i, ost osv..... Læs Mere »
1463149589197

Big girls dont cry

Men det gjorde de så alligevel. Jeg gjorde i hvert fald – i dag! og det var ikke af glæde over at se Ben. Haha. Jeg stod op kl 0245 i nat. Spiste mine edamame bønner, broccoli, chili og mandler og i bad. Vækkede min far som kørte mig i lufthavnen. Eller dvs jeg kørte! Jeg bliver skør af hans langsomme kørsel, men alligevel skal han altid sidde og råbe af MIN kørsel. Hahahaha ja ja det er godt at starte morgenen med at snerre af nogen. Jesus.. Jeg mødte ind til tiden i lufthavnen, nåede flyet, og nåede også... Læs Mere »
fibo mi40

Når drømme går i opfyldelse…

Jeg er ikke bare glad ! Jeg er ovenud lykkelig! Jeg har fået lov til at joine MI40- Ben Pakulskis ”team” som ambassadør for hans programmer og træningsprincipper. Det kræver hårdt arbejde, det kræver at jeg sætter mig endnu mere ind i tingene, det kræver at jeg elsker at poste ting på diverse medier (hahah det er jeg satme god til i forvejen). Vi (teamet) bliver testet løbende – og dem der ikke kan klare mosten ryger ud. Der er ikke så meget blødsødent pis, hvilket jeg er kæmpe fan af. Så det er om at hænge i. Jeg tager... Læs Mere »