Jeg har spst kød

Jeg har spist kød!

Jeg har spist kød! Shit mand! Jeg bliver halshugget – og sløjfet af alle veganergrupperne. Er jeg så ikke længere veganer? Nej – det er jeg ikke, og jeg har sådan set aldrig været det, hvis man ser på de normer som de ”ægte” veganere har. Jeg skrev en blog der hed Hør-Hanne og hendes følgere på et tidspunkt og allerede på det tidspunkt kunne jeg godt mærke der var noget ”galt”.. (læs den evt her: http://angelasilverfox.dk/andet/spiseforstyrrelse/hoer-hanne-og-hendes-foelgere/ ) Hvad mener jeg så med ”galt” ? Jo jeg går IKKE ind for ekstremister! At all! Om det handler om mad, krop,... Læs Mere »
veggaer

Hør-Hanne og Hendes Følgere

Jeg roder mig nok ud i en vild kritik og diskussion, når jeg skriver denne blog, men hvad faen – det er ikke første gang det er sket. Jeg valgte at blive grøntsagsgnasker for – ja hvad er det – et års tid siden måske mere. Det startede med et projekt jeg lavede for mig selv, hvor jeg kun ville have 2 kød/mælkedage om ugen. Jeg kommer fra en barndom, hvor min mor græd når vi var i Zoo – hun ville helst kun have grøntsager og ikke kød. Hun elskede dyrene og forstod ikke, hvorfor vi mennesker skulle være... Læs Mere »
farmor

Dyremishandling

Jeg skal nok lade være med at poste noget uhyggeligt –  nogle klamme billeder – nogle sandheder om, hvordan vi mennesker behandler dyr! Det lover jeg. Links til film – både fra YouTube og Netflix er i bunden af dette meget lange skriv. Du kan selv se med egne øjne, hvad du sidder og spiser i filmen Earthlings. Hvordan dyrene bliver behandlet, inden de kommer i køledisken, hvor lækkert du selv synes det er at se på, når dyrene hakker på hinanden, spiser hinandens sår, og jeg kunne blive ved. Jeg havde engang en kammerat, som havde en hund. Han... Læs Mere »
img1433769540870 - Kopi - Kopi

+7

”+7” sagde lægen ”+7???” tænkte jeg ”Hvad faen snakker ham om? Er vi i gang med en eller anden matematikleg, jeg ikke har fattet? Jeg er vildt dårlig til 7 tabellen altså!” – Da jeg gik i de mindre klasser, og man skulle lave den der tabel leg, hvor man skulle sige BUM, når tallet kom, sagde jeg altid BUM, når man IKKE skulle sige BUM! Lægen så undrende på mig. ”Hørte du hvad jeg sagde? +7 ja faktisk 7,3 er det” ”7,3 hvad?” spurgte jeg? ”Ja 7,3 KILO selvfølgelig! – og du er ikke gravid” (Nej hvordan skulle jeg... Læs Mere »
20150613_132226

Du skal ikke gøre, hvad jeg gør, men gøre hvad jeg siger

Jeg har lige været på ferie. Skøn dejlig ferie. Masser af pool-tid og mad og afslapning – og 2×35 minutters træning om dagen. Jeg var afsted med min far og min datter. Jeg har ikke boet sammen med min far, da jeg var barn og har derfor ingen tillagte vaner fra ham med mig i min bagage. Dem står min mor hovedsaligt for- de tillagte og indprogrammerede vaner omkring adfærd overfor andre mennesker – og ikke mindst SPISNING og madvaner. Og de har sq ikke været de bedste – men det kan vi altså skrive om en anden gang. Vi... Læs Mere »
2015-06-09_20.08.47

Jeg sætter en ære i at ”levne”

Nu gjorde jeg det igen. Spiste min lækre frokostsandwich (home-made med alt det rigtige) og smed den sidste bid ud – og følte en lille sejr indeni. Blev du som barn også bedt om at ”spise op” – ”du skal ikke levne” – ”tænk på de sultne børn i Afrika, de får ikke noget mad”. Halleluja! En dag sagde jeg til min mor, at vi bare kunne tage min aftensmad og sende ned til Afrika i en konvolut, fordi jeg gad altså ikke spise mere lige nu…..  Det faldt ikke i god jord! Og jeg sagde det ikke engang for... Læs Mere »
2015-08-09_18.52.15

Mor, far & børn – og mad!

I Danmark (sikkert også mange andre steder) samles vi – om maden. Mange familier har den regel, at de fx helst alle sammen skal mødes til aftensmaden, så de lige kan få vendt dagens oplevelser. Når vi skal ”hygge os” er der altid mad, slik, kage – noget at putte i munden. Men tænker, du som forælder til dit barn, over DIT HUMØR ved fx aftensmads-bordet? Tænker du over STEMNINGEN ved bordet? Bliver du sur på dit barn over han eller hun ikke spiser nok eller hurtigt nok? Et er at ungen sidder og kaster rundt med tingene eller slikker... Læs Mere »
2015-02-25_11.40.01

Hvad vælger du?

Her den anden dag var der en person i min nærhed, lad os kalde denne person for Y, der irriterede mig GRÆNSELØST. Det sker sjældent, men når det sker, så bliver jeg virkelig irriteret. Altså jeg kan sagtens opføre mig ordentligt og være sød osv. – så godt er jeg dog opdraget, men jeg bliver virkelig hidsig-irritabel sådan indeni. Nogle vil mene, at det er temmelig usundt, at få det sådan – at leve så meget med sine følelser. Jeg vil til dels give dem ret. Hvis det æder en op indefra – så ja – så lær at styre... Læs Mere »
14406561636161

Udryddertrangen..!

Hvis du har læst mine foregående blogs om mine to diagnosticerede spiseforstyrrelser, har du måske set frem til dette indlæg om overspisning. Er overspisning en diagnose og en spiseforstyrrelse? Og hvornår overspiser man? Jeg har altid bedt mine kunder om at udfylde et skema, inden de skal ind og snakke eller træne med mig. Jeg spørger blandt andet, om de har eller har haft en spiseforstyrrelse. Jeg får ofte svaret ”nej”, selvom at det er kunder, der vejer mere end hvad godt er. De mener ikke, de har en spiseforstyrrelse, fordi ”de jo bare spiser for meget” – og de... Læs Mere »
worm

Regnormens rygrad

… de fleste jeg har arbejdet sammen med i div. kontormiljøer har gang på gang sagt med halv-øv stemme at ”de har rygrad som en regnorm” når diverse kager, sliktingester og andet er blevet stillet frem til fri afbenyttelse. Men når jeg så har forslået at vi evt. kunne indføre en sukkerpolitik, som de fx har i min datters børnehave, så er der udråbt vild protest af selvsamme mennesker ”for man kan jo bare sige nej tak”.. What?! De fleste ”kontordamer” og ”kontormænd” har lidt for meget på sidebenene eller en lille god kuffert aka airbag sidende over bæltet –... Læs Mere »