tillykke

Eksamen i livet

Forestil dig det her: Sanne er født i en pæn by i Danmark. Mor og far er sammen.  Sanne klarer sig fint i skolen, er en af de okay populære piger og har kun de sædvanlige problemer med bumser, hår på benene og drengene der driller. Sanne kommer i gymnasiet og får en sød kæreste. Sanne vil rigtig gerne hjælpe mennesker som har det dårligt. Sanne vil gerne være psykolog. Sannes kæreste slår op med hende, fordi han hellere vil have en af de andre fra klassen. Det er Sannes første egentlige møde med den virkelige verden, hvis jeg må... Læs Mere »
Jeg har spst kød

Jeg har spist kød!

Jeg har spist kød! Shit mand! Jeg bliver halshugget – og sløjfet af alle veganergrupperne. Er jeg så ikke længere veganer? Nej – det er jeg ikke, og jeg har sådan set aldrig været det, hvis man ser på de normer som de ”ægte” veganere har. Jeg skrev en blog der hed Hør-Hanne og hendes følgere på et tidspunkt og allerede på det tidspunkt kunne jeg godt mærke der var noget ”galt”.. (læs den evt her: http://angelasilverfox.dk/andet/spiseforstyrrelse/hoer-hanne-og-hendes-foelgere/ ) Hvad mener jeg så med ”galt” ? Jo jeg går IKKE ind for ekstremister! At all! Om det handler om mad, krop,... Læs Mere »
fuck the rest

Hvem begrænser dig?

De fleste af os er opdragede med begrænsende meninger. Vi tager dem lykkeligt med igennem vores opvækst og de bliver en så integreret del af vores tankemønster, at de ender med at blive en sandhed for os. Når andre bekræfter os i vores begrænsende meninger, så bliver vi endnu mere overbevist om, at det selvfølgelig er rigtigt, det vi tænker, fordi der også er ANDRE der tænker sådan. Sætningen som fx ”Det kan man da ikke bare” er en overordnet begrænsende mening, der hindrer de fleste af os i vores udvikling. Jeg har skrevet om det her ord før ”Hvorfor”... Læs Mere »
face

”Jeg kan godt forstå, du har det svært med julen”

…. Hm…. Hvorfor er det at det så svært at formidle sit budskab nogle gange? Er det fordi folk godt kan lide at projicere deres egne følelser over på andre? Eller fordi det er svært at forstå hvad jeg siger? Selvom jeg faktisk siger det på dansk….Er det fordi at man SKAL føle noget, som er det normen føler? Jeg ved det faktisk ikke. Når jeg siger eller skriver, at jeg er ligeglad med julen. Jeg hverken hader den eller elsker den. Den er der bare… så er det som om, at folk ikke helt tror på det. Jeg får... Læs Mere »
Cooltj

Rescue´ers – Blog 2 á 3

Blog 2 ud af 3  – Jeg vil anbefale dig at læse bloggen ”Utaknemmelige skarnsunge” før du læser denne blog, da dette er den 2. ud af i alt 3 blogs. Den ligger på dette link: http://angelasilverfox.dk/2015/12/09/utaknemmelige-skarnsunge-blog-1-a-3/ Rescue´ers Min mor har talt mine ører af fra jeg var helt lille. Hun havde ingen at snakke med, fordi hun var så skør. Så jeg blev offer for hendes ævl og bævl, når hun fik en skizo-blødning og skulle fortælle mig, at hun var Jesus eller det var hende der var inde i Dalai Lama – Jesus Christ Superstar et mareridt. Jeg... Læs Mere »
2015-02-25_11.40.01

Hvad vælger du?

Her den anden dag var der en person i min nærhed, lad os kalde denne person for Y, der irriterede mig GRÆNSELØST. Det sker sjældent, men når det sker, så bliver jeg virkelig irriteret. Altså jeg kan sagtens opføre mig ordentligt og være sød osv. – så godt er jeg dog opdraget, men jeg bliver virkelig hidsig-irritabel sådan indeni. Nogle vil mene, at det er temmelig usundt, at få det sådan – at leve så meget med sine følelser. Jeg vil til dels give dem ret. Hvis det æder en op indefra – så ja – så lær at styre... Læs Mere »
worm

Regnormens rygrad

… de fleste jeg har arbejdet sammen med i div. kontormiljøer har gang på gang sagt med halv-øv stemme at ”de har rygrad som en regnorm” når diverse kager, sliktingester og andet er blevet stillet frem til fri afbenyttelse. Men når jeg så har forslået at vi evt. kunne indføre en sukkerpolitik, som de fx har i min datters børnehave, så er der udråbt vild protest af selvsamme mennesker ”for man kan jo bare sige nej tak”.. What?! De fleste ”kontordamer” og ”kontormænd” har lidt for meget på sidebenene eller en lille god kuffert aka airbag sidende over bæltet –... Læs Mere »
IMG_20140731_165543

Det er jo bare et tal.

Alle dage jeg har levet, har tal været noget værre rod for mange kvinder. Tal har gjort os glade, kede af det, fået os til at få mere eller mindre selvværd. Det startede med højde og drøjdemål, da man stod hos sundhedsplejersken i folkeskolen, som kunne udløse vild mobning, hvis tallet var ”forkert”. Dengang var jeg enormt høj og enormt tynd. Jeg blev drillet med begge dele, men lige præcis det var jeg lidt ligeglad med. Jeg syntes, det var sejt at være tynd og høj.. der var så meget andet jeg blev drillet med som gik ”ind”. Men ikke... Læs Mere »
IMG_20150915_110743

Man kan jo slet ikke se du træner!

  Ordene fløj ud af munden på en ung fyr, der stiller op i de her ”spænd-musklerne-med-nutella-på-krop” konkurrencer. Han havde inden da spurgt, hvor meget jeg trænede, og da jeg sagde 4-5 gange om ugen udbrød han ovenstående. Han forstod på ingen måde, hvordan jeg gad ”spilde min tid” i et træningscenter, hvis jeg ikke fik tydelige markeringer på kroppen. Jeg forklarede ham, at jeg for det første lavede rigtig meget genoptræning med ret lav vagt pga. mine biluheld for 1½ år siden – men at jeg generelt aldrig havde gået efter at være specielt muskuløs. Jeg elsker jo bare... Læs Mere »
14386681325391

Hvad vejer du ?

Spørgsmålet bliver ofte stillet, når vi skal beregne en masse om sundhed eller mangel på samme. Det er også det man bliver ”vurderet” på hos sundhedsplejersken som barn – om man ”følger kurven” Det er sikkert også fint alt sammen. For tænk hvis vi ikke havde de tal!! Så ville vi jo på ingen måde kunne vurdere om et barn eller et voksent menneske var sundt og raskt.. eller ku vi? Kunne vi i stedet for ”vægttab” begynde at fokusere på fedttab? Kunne vi i stedet for BMI gå ind og måle på det indre fedt – og taljemål ?... Læs Mere »