fibo mi40

Når drømme går i opfyldelse…

Jeg er ikke bare glad ! Jeg er ovenud lykkelig! Jeg har fået lov til at joine MI40- Ben Pakulskis ”team” som ambassadør for hans programmer og træningsprincipper. Det kræver hårdt arbejde, det kræver at jeg sætter mig endnu mere ind i tingene, det kræver at jeg elsker at poste ting på diverse medier (hahah det er jeg satme god til i forvejen). Vi (teamet) bliver testet løbende – og dem der ikke kan klare mosten ryger ud. Der er ikke så meget blødsødent pis, hvilket jeg er kæmpe fan af. Så det er om at hænge i. Jeg tager... Læs Mere »
veggaer

Hør-Hanne og Hendes Følgere

Jeg roder mig nok ud i en vild kritik og diskussion, når jeg skriver denne blog, men hvad faen – det er ikke første gang det er sket. Jeg valgte at blive grøntsagsgnasker for – ja hvad er det – et års tid siden måske mere. Det startede med et projekt jeg lavede for mig selv, hvor jeg kun ville have 2 kød/mælkedage om ugen. Jeg kommer fra en barndom, hvor min mor græd når vi var i Zoo – hun ville helst kun have grøntsager og ikke kød. Hun elskede dyrene og forstod ikke, hvorfor vi mennesker skulle være... Læs Mere »
+12

Fedt + Selvværd = Fedt Selvværd – eller?

Jeg har sq aldrig været super god til formler og matematik som sådan, men ovenstående formel burde give meget god mening ik? Eller nej. Hvis du ikke har læst min blog der hedder +7 – så gå evt. lige ind og læs den (er på min bloghjemmeside www.angelasilverfox.dk) Jeg havde på det tidspunkt taget 7 kilo på pga. noget smertestillende medicin, som jeg er nødt til at tage grundet mine skader efter trafikuheld for 2,5 år siden. Vi er nu oppe på +12 i alt. Dvs. jeg ufrivilligt har gainet 5 kilo mere siden jeg skrev den blog, der hedder... Læs Mere »
farmor

Dyremishandling

Jeg skal nok lade være med at poste noget uhyggeligt –  nogle klamme billeder – nogle sandheder om, hvordan vi mennesker behandler dyr! Det lover jeg. Links til film – både fra YouTube og Netflix er i bunden af dette meget lange skriv. Du kan selv se med egne øjne, hvad du sidder og spiser i filmen Earthlings. Hvordan dyrene bliver behandlet, inden de kommer i køledisken, hvor lækkert du selv synes det er at se på, når dyrene hakker på hinanden, spiser hinandens sår, og jeg kunne blive ved. Jeg havde engang en kammerat, som havde en hund. Han... Læs Mere »
img1433769540870 - Kopi - Kopi

+7

”+7” sagde lægen ”+7???” tænkte jeg ”Hvad faen snakker ham om? Er vi i gang med en eller anden matematikleg, jeg ikke har fattet? Jeg er vildt dårlig til 7 tabellen altså!” – Da jeg gik i de mindre klasser, og man skulle lave den der tabel leg, hvor man skulle sige BUM, når tallet kom, sagde jeg altid BUM, når man IKKE skulle sige BUM! Lægen så undrende på mig. ”Hørte du hvad jeg sagde? +7 ja faktisk 7,3 er det” ”7,3 hvad?” spurgte jeg? ”Ja 7,3 KILO selvfølgelig! – og du er ikke gravid” (Nej hvordan skulle jeg... Læs Mere »
14172685257251

Ordene der larmer!

  Jeg vil rigtig gerne overdøve de ord og sætninger, som larmer inde i mit hoved. Som jeg i mit voksne liv har tilladt skulle overgå mig og mine ører. Som jeg har lyttet til, grædt over og måske taget ind. Når man får at vide, at man skal ”Holde sig væk” eller ”Jeg gider ikke glo på dig” – så burde man som voksent menneske (over 18 år) sige ”Du skal slet ikke snakke sådan der til mig, mester – jeg holder mig rigtig langt væk, for altid agtigt” – og så gå ! Fjerne sig fra et menneske,... Læs Mere »
life_is_a_journey

Livet er kun til låns

På søndag fylder jeg 35 år. Ikke at det er specielt skelsættende, men det var det så alligevel! Jeg har igen erfaret at mennesker i ens liv KUN er til låns. At alt kan blive taget fra en – eller at man selv kan være med at ødelægge ens egen lykke. Ens drømme kan blive smidt ud i skraldespanden på et enkelt minut. En enkelt episode kan ændre ens liv for altid. Da jeg var med i et biluheld vidste jeg ikke mit liv skulle ændre sig. At jeg skulle have nerveskader, ondt i nakken konstant og hele tiden, smerter... Læs Mere »
2015-06-09_20.08.47

Jeg sætter en ære i at ”levne”

Nu gjorde jeg det igen. Spiste min lækre frokostsandwich (home-made med alt det rigtige) og smed den sidste bid ud – og følte en lille sejr indeni. Blev du som barn også bedt om at ”spise op” – ”du skal ikke levne” – ”tænk på de sultne børn i Afrika, de får ikke noget mad”. Halleluja! En dag sagde jeg til min mor, at vi bare kunne tage min aftensmad og sende ned til Afrika i en konvolut, fordi jeg gad altså ikke spise mere lige nu…..  Det faldt ikke i god jord! Og jeg sagde det ikke engang for... Læs Mere »
2015-08-09_18.52.15

Mor, far & børn – og mad!

I Danmark (sikkert også mange andre steder) samles vi – om maden. Mange familier har den regel, at de fx helst alle sammen skal mødes til aftensmaden, så de lige kan få vendt dagens oplevelser. Når vi skal ”hygge os” er der altid mad, slik, kage – noget at putte i munden. Men tænker, du som forælder til dit barn, over DIT HUMØR ved fx aftensmads-bordet? Tænker du over STEMNINGEN ved bordet? Bliver du sur på dit barn over han eller hun ikke spiser nok eller hurtigt nok? Et er at ungen sidder og kaster rundt med tingene eller slikker... Læs Mere »
2015-02-25_11.40.01

Hvad vælger du?

Her den anden dag var der en person i min nærhed, lad os kalde denne person for Y, der irriterede mig GRÆNSELØST. Det sker sjældent, men når det sker, så bliver jeg virkelig irriteret. Altså jeg kan sagtens opføre mig ordentligt og være sød osv. – så godt er jeg dog opdraget, men jeg bliver virkelig hidsig-irritabel sådan indeni. Nogle vil mene, at det er temmelig usundt, at få det sådan – at leve så meget med sine følelser. Jeg vil til dels give dem ret. Hvis det æder en op indefra – så ja – så lær at styre... Læs Mere »