Hvorfor er Personlig Træning så dyrt?

Den hører man ofte i branchen!

”Det er jo bare træning”

Enten har man haft en vildt dårlig personlig træner, eller også har man aldrig prøvet en personlig træner, hvis man udtaler ovenstående.

Når man har et intensivt forløb med en PT (gider ikke skrive ordet hele tiden  ) så bliver man også meget tætte. Oftest vil du opleve, at du deler en masse ting med din PT, når I træner, fordi det er du simpelthen nødt til. Du er nødt til at være 100% ærlig overfor din PT for at skabe resultater! Du er nødt til at fortælle at JA jeg spiste for meget i weekenden (eller for lidt)  eller jeg fik ikke trænet de to andre dage, vi aftalte fordi manden/konen var dum osv. osv.– altså der kommer en MASSE personlige ting på bordet. Det er intet mindre end FANTASTISK at have kunder der deler ting med sin PT. Det er så skønt at få den sammenhørighed og skabe resultater sammen med sin nye ”ven” og coach. Rent kropsligt er man også tæt – hvilket allerede dér bryder intimsfæren, som også skaber en tæt relation.

Din PT bliver en du lytter til, ser lidt op til måske og har respekt for – ellers er forløbet spildt.  Alt det her kræver jo en masse af din PT. For vi er også bare mennesker – der måske også har en dårlig dag, eller har spist for lidt eller for meget eller noget – MEN vi er der for DIG – og vi kan på ingen måde lade os påvirke af udefrakommende omstændigheder, når vi træner dig!

Vi har fokus på DIG! Vi er glade for DIG og hiver DIG op, når du måske ikke selv er PÅ til træning. Vi guider dig, er der for dig og hjælper dig til at få det godt eller ENDNU bedre med dig selv. Vi har forberedelsestid med træningsprogrammer, ny viden, kostprogrammer og ting vi skal prøve af på os selv og se om det virker, så vi måske kan give det videre til DIG! Så det er ikke ”bare” en træning. Det er en menneskelig relation, hvor den ene part (PT) skal være 100% på, coache dig og få DIG op i gear – og du skal være glad (og træt i kroppen) når du siger ”på gensyn”! Ellers har hverken du eller vi en succesoplevelse.

 

Derudover er der også al den tid, som vi bruger på træningsplaner, kostforløb, kostplaner, rettelse af diverse af førnævnte. Jeg har regnet ud at jeg bruger 16,5 time på en klient som køber 10 timer – det er de “normale” klienter. De klienter der skal coaches med lektier, de bruger 20,3 timer af min tid, selvom de “kun” har investeret i 10.

Jeg kan sammenligne det lidt med en psykolog – hos en PT er det bare kroppen (og faktisk også psyken) der er under kyndig behandling.. og hvem spørger i dag, hvorfor en psykolog koster fra 700kr i timen– og de helt dyre op til en tusse i timen?

Ja derfor er konklusionen at PT er ”så dyrt” fordi det ikke ”bare” er en træning, men SÅ meget mere – og personligt ELSKER jeg netop, at det er SÅ meget mere.

Rigtig god weekend