face

”Jeg kan godt forstå, du har det svært med julen”

…. Hm…. Hvorfor er det at det så svært at formidle sit budskab nogle gange? Er det fordi folk godt kan lide at projicere deres egne følelser over på andre? Eller fordi det er svært at forstå hvad jeg siger? Selvom jeg faktisk siger det på dansk….Er det fordi at man SKAL føle noget, som er det normen føler? Jeg ved det faktisk ikke. Når jeg siger eller skriver, at jeg er ligeglad med julen. Jeg hverken hader den eller elsker den. Den er der bare… så er det som om, at folk ikke helt tror på det. Jeg får... Læs Mere »
received_820585468036511

Glædelig MORS DAG

Utroligt hvad mærkedage kan gøre ved mennesker. Andre mennesker har bestemt en mærkedag, som jul, og mors dag og bla bla bla – og disse KAN skabe glæde eller savn og sorg. Jeg elsker Valentines Day fx – når jeg har en kæreste elsker jeg den endnu højere, men hvis min kæreste IKKE gider gå op i den dag (for min skyld), så sys jeg at Valentines er noget l-o-r-t. For jeg bliver mindet om, at min kæreste sys, den er noget bras, eller at han ikke gider gå op i den for min skyld – agtigt. Mors dag har... Læs Mere »
life_is_a_journey

Livet er kun til låns

På søndag fylder jeg 35 år. Ikke at det er specielt skelsættende, men det var det så alligevel! Jeg har igen erfaret at mennesker i ens liv KUN er til låns. At alt kan blive taget fra en – eller at man selv kan være med at ødelægge ens egen lykke. Ens drømme kan blive smidt ud i skraldespanden på et enkelt minut. En enkelt episode kan ændre ens liv for altid. Da jeg var med i et biluheld vidste jeg ikke mit liv skulle ændre sig. At jeg skulle have nerveskader, ondt i nakken konstant og hele tiden, smerter... Læs Mere »
2014-11-14_16.05.00

Har du et barn? Og er du ”skilt”?

Så er det måske en idé at læse med her. Jeg er selv skilsmissebarn (selvom mine forældre aldrig var gift, så kalder jeg det lige det alligevel for at forenkle tingene). Min mor – og min far – sagde altid ”DIN mor siger” eller ”DIN far er….” eller ”Nu skal du hjem til DIN far”. Ordene var sagt helt stille og roligt og oftest ikke surt, men det var som om det der DIN rungede højere end noget andet. Det kan lyde MEGET uskyldigt – og måske har hverken min mor eller min far skænket det en tanke, men da... Læs Mere »