Træning er bare MEGA fedt!

Når verden går lidt imod en – så er det godt at have venner og familie at støtte sig til.

Dette gælder også, hvis du er startet op på et forløb med træning som din nye livsstil.
Du kan have nok så gode intentioner dagen før, men så opstår der måske noget i løbet af den kommende dag, hvor du plejer at gå hjem på sofaen og tage en choko-bar eller noget is at trøste dig med …..og så røg den træning den dag…

– ”og så er det også bare lige meget!”

Hell NO!

Fortæl dine venner og familie at din nye livsstil med din træning er vigtig for dig. Få dem til at hjælpe dig (på en god måde) med at få dig til træning OGSÅ de dage, hvor hele verden er dum, og det stormer og alt bare er irriterende.
Dine venner og familie vil dig det bedste- og hvis du har fortalt dem om vigtigheden af DIT NYE JEG – vil de 100% bakke dig op og sige at du skal afsted – også på de dage du ik har lyst! Hjælp hinanden! Så kan I altid tage en is en anden dag

I starten vil du måske synes, det er kedeligt at skulle derop, nu når humøret er lavt – MEN uanset hvad, så sætter kroppen altså gang i nogle processer, når du træner – du kan IKKE undgå det.

Om du vil det eller ej, så vil du blive gladere (jeg skriver ikke GLAD! Men gladERE) end du var, før du gik ned og trænede.

Min træning har reddet mig fra mange kærestesorger, irriterende arbejdskolleger, dumme venner eller familie gennem tiden! Afsted med mig – ned og træn – også selvom det stormede og cyklen var flad.

Selvom jeg måske ikke har fået 100% max ud af min træning hver gang – ja så har min krop været glad, min samvittighed ligeså – OG jeg måtte erkende gang på gang, at jeg var LIDT gladere bagefter …

Plus du har gjort noget godt FOR DIG SELV! – og kan måske gå hjem og have LIDT mere overskud til manden, barnet, stormen, lektierne, arbejdet, veninderne – eller SOFAEN! For den står der altså uanset om du smutter til træning eller ej.

Rigtig god dag – og hvis du ikke kommer til træning i dag – så er der intet i vejen for lige at lave ti armbøjninger, ti mavebøjninger og ti lændestræk her til eftermiddag, vel? Kom NU!

Tips til en ”snyder”: Hvis du har behov for at hygge – så skær agurker og gulerødder i stave og køb en LEVEVIS fromage frais 0,2% – smid noget Holiday dip mix i (det er min yndlings) og gå ombord i det. Det er et MØGhamrende sundt alternativ til slik og chips – og det smager SÅ godt.