Be HAPPY

Vil du være lidt mere glad hver dag? – så læs med her:

Hver dag snakker jeg med folk, der er i parforhold – og folk som ikke er i parforhold.
Dem der er i parforhold brokker sig ret tit over den person, de er sammen med – og dem som ikke er i parforhold savner en kæreste.

Ligesom du skal tænke over 3 af ”dagens gode” ting, der er sket (helst senest to timer efter du er vågnet) og 3 af livets ”gode” ting du har/er hver dag, så er det en RIGTIG GOD IDÉ at notere 3 gode ting ned ved din partner, når du står op.

Det kan være de mindste ting (ligesom med dagens gode og livets gode). Vi kører alt for hurtigt sur i at han/hun er idiot på en masse punkter – og især kvinder er gode til at brokke sig over deres mænd (selvom vi elsker dem).

Det er SÅ fint at få luft og brokke sig, HVIS man også bare lige husker 3 gode ting ved denne her person man TRODS ALT har valgt at være sammen med (du kan jo bare gå – i realiteten).

Hvis du er single – og savner en kæreste (jeg gør ikke, men det er der mange der gør, når de er singler), så skal du for det første tænke på én ting: Hvor mange parforhold KENDER DU I DAG som du gerne ville være i?

Jeg kender ikke nogen! – sorry to say. Alle har deres shit i parforhold, og det handler om at finde en person, du har mindst ”shit” med.

Hvis du så kender et parforhold, du gerne ville ”bytte med” – altså kender et parforhold som du gerne ville være i, så hold fast i dine drømme og ønsker omkring det, MEN MEN MEN skriv (eller tænk på) 3 ting ned hver dag, som DU SYNES, der er FEDT ved at være single.

Her kommer mine for dagen, for livet og min status som ”ingen kæreste” (single lyder bare så ”sad-to-be-single” agtigt – And Im not –

Dagen:
1.Solen skinner
2. Fik den gode træningsBH på imorges
3. Perfekt morgenmad

Livet:
1. Jeg elsker min datter overalt på jorden
2. Jeg kan gå, stå, høre, tale, se
3. Jeg har den fedeste playliste på Spotify (Tjek den ud ”Angela Silverfox” og fem stjerner)

Status som ”ingen kæreste”
1. Jeg kan rode, alt det jeg vil derhjemme
2. Jeg skal ikke rydde op efter ”hans” rod
3. Ingen hovedpine over mærkelige diskussioner om ingenting og alting
Hurraaaaah!

De kan virke så små og banale, de ting man finder på hver dag, MEN jeg kan love dig for, at det hjælper dig til at være mere positiv, hvis du gør det her HVER DAG!! Og du vil være gladere over for din kæreste eller i din status som ”ingen kæreste” og for dit liv generelt.
Hav en fantastisk onsdag!