Spilder du dit liv … ?

dont waste

Jeg har svært ved at skrive det her uden at lyde sur og vred på hele verden.Det er jeg ikke.. 

Min kontaktflade spænder sig fra mennesker fra 4 års alderen til 92år. Hvis den person jeg kender på 92år døde NU ville det være lisså sørgeligt som hvis den på 4år døde, fordi det er et tab. MEN normen ville sige, at det var mere ”okay” at den på 92år døde end den på 4år. Det er vi vist alle enige om.

Jeg er nået den alder, 37, hvor mange jeg kender går og kalder sig selv for ”gamle”. De er ”gamle” hvis de er 41 – 46 – 48 MEN hvis de døde NU i dag, ville ALLE sige, at ”han/hun døde i en ung alder” – er vi enige?

Så når folk på min alder plus minus går og brokker sig over de er gamle, at huden hænger, at de har fået rynker bla bla bla, så tænker jeg:
1. Du er ikke gammel, for hvis du døde nu, ville alle sige, du døde for tidligt
2. Hvis du er utilfreds, så gør noget ved det (botox, træning, sol, sund kost – whatever)
3. Vær taknemmelig for den krop du har fået, eftersom du hverken er blind, døv eller mangler en arm, så vær glad for den du er

JA jeg har også appelsinhud og fedt og deller og rynket hud og alt muligt andet. Og hvis jeg vælger at FOKUSERE på det, så bliver det 100x værre. Derfor vælger jeg at flytte mit fokus over på det, som jeg HAR og er GLAD FOR!

Vi lever i en verden, hvor vi er nødt til at opfinde problemer, for vi har ikke nogen! Vi skal ikke bekymre os om der falder en bombe ned i hovedet på os om lidt, eller om der er en skål ris til vores barn i dag. Derfor opfinder vi problemer. For sådan er mennesker.

Vi opfinder, at vi har et hårdt liv, fordi vi har rynker, tynde ben, ikke har nok penge, at den og den snakker bag vores ryg, at naboen spiller musik bla bla bla.

Hold nu kæft. Det er ligegyldigt! Ægte! Fuldkommen røv ligegyldigt! Få dig nogle rigtige problemer eller vend al den energi du bruger på alt det der ligegyldige pis til noget, du kan bruge til noget.

Vær noget for andre. Hjælp din nabo, din veninde, dine venner, grin, hav det sjovt, træn, leg med din unge, læs en bog. Hold dig fra ”nyheder” som kun skaber mere uro i dit sind. Hvis du så nyhederne for 20 år siden og i dag, så er det stort set det samme. Krig, død og ødelæggelse, terror, onde mennesker og frygt. Jeg lukker ikke øjnene for at verden er et FORFÆRDELIGT sted, men hvis jeg skulle gå og bruge alt min energi på det dag ind og dag ud, så kunne jeg ikke lave andet.

Jeg er det barn, der aldrig skulle være født. Truth to be told. Det skulle jeg ikke. Min mor er sindssyg, og min far kunne ikke magte opgaven på det tidspunkt. Og min mor ville slet ikke have mig. Ingen af dem var i stand til at håndtere en lille unge, som krævede opmærksomhed, kærlighed og tryghed. Min barndom var lort. Incest, vold, alkohol, stoffer, misrøgt, psykisk terror. Jeg har været det hele igennem! Velkommen til verden, lille Angela.

Mine teenage år var fyldt med had til verden (og mig selv). Jeg fortjente ikke livet. Helt seriøst. For jeg var SÅ utaknemmelig. Jeg raserede min krop med spiseforstyrrelser og uhyggelige mængder slankepiller og sad og skar i mig selv og græd og havde virkelig usunde forhold.

Jeg har ønsket mig død helt fra jeg var 5 år gammel – måske før! Jeg forstod SLET ikke, hvorfor jeg skulle være i denne verden. Hvorfor jeg blev budt alt det lort. Jeg var fyldt med had. Jeg tiltrak også had. Alligevel gav jeg aldrig op.
Jeg tog ikke billetten. Det var jeg sq for kujon agtig til alligevel.

Når jeg ringede som ung og skreg af min far i tlf at jeg havde skåret i mig selv og at jeg bare ville dø…..Og min far så svarede ”Har du fået noget at spise i dag? Gulerødder er godt for humøret” – så faldt mit drama lidt til jorden, selvom blodet fossede ud af armene… Kan takke min far for en lorte barndom (fordi han ikke var der) men så sandelig også for at få afdramatiseret mit hysteriske pis. Jeg synes ikke, det er forkert at græde og være rasende over man har haft en lorte barndom! Slet ikke. Men alt må have en ende!

I dag forstår jeg hvorfor jeg ikke skulle dø tidligt. I dag forstår jeg, at jeg faktisk har et purpose her på jorden!

Jeg er pisse god til at være glad. Jeg er pisse god til at være mor. Jeg er en pisse god ven. Jeg har fundet ud af, hvad jeg ”skal” her i livet.
Jeg er super taknemmelig over, jeg har fået det her meatsuit til låns mens jeg er her på denne klode.. Også selvom den ikke altid arter sig som den skal. Også selvom den ældes. Også selvom jeg ikke ligner en superstar.

Jeg er superglad for, jeg ikke er død! Og at jeg ikke længere spilder ET SEKUND på folk som gør mig negativ og i lorte humør.

Jeg har fundet ud af, at JEG helt selv kan flytte mig væk fra det som KOSTER På energikontoen og kan bevæge mig hen imod det der BERIGER mig på energi kontoen.
I stedet for at gå og brokke mig over alt muligt og give ”andre” skylden for alt muligt.
Det er MIN SKYLD at jeg er der, hvor jeg er.
På godt og ondt. Der er kun EN der kan lave om på omstændighederne i mit liv – og det er mig.

Hvor mange tænker sådan?

Hvis alle tænkte sådan – så ville vi satme få det vildt 

Har du en kæreste? Bliver du sur over han/hun ikke gør som du synes? Så gå! Hvis du har sagt noget 3 gange til en person og denne ikke retter ind, så find ud af om du kan leve med den her ”skavank”. Hvis ikke, så gå! Det er spild af liv og energi at gå og hidse sig op over, at du ikke har magten over et andet menneske.

Tag magten over dit eget liv og din egen tid.

Vær taknemmelig over det du har. Brug din energi på det du gerne vil opnå i stedet for at dvæle ved det, du ikke har.

Og lad være med at kalde dig selv gammel, når du ikke er fyldt 80 endnu 

Tak fordi du læste med.