Reklamesøjle

reklame 2”Hvis du nu får XXXX gratis –  vil du så lave reklame for mig?”

Som Personlig Træner, LifeCoach og Blogger ooooog  ivrig bruger af Insta, Snap og Face – så får jeg ofte tilbud om alt muligt. Men jeg siger SÅ tit nej! Og hvorfor så det? Fordi jeg KUN gider anmelde noget jeg selv sys er FUCKIN fedt. Uanset om jeg får rabat, eller skal betale fuld pris eller får det gratis. Jeg NÆGTER at sælge min troværdighed for en bøtte risprotein eller en kasket – bare fordi den er gratis. I dag har jeg så fået et svar tilbage (på et af mine nej´er) at jeg aldrig får succes, hvis jeg ikke vil kaste lidt troværdighed over skulderen. Han skriver sågar ”Det bliver en dårlig forretning for dig, hvis du ikke vil gøre reklame for noget du ikke selv tror på, da det promoverer dig MINDRE”

Jeg er dybt uenig. Så ja kære FacebookFriends – jeg gør altså kun reklame for noget jeg kan stå 110% inde for. Men når jeg er FAN af noget – så jeg satme også dedikeret FAN!

Jeg kan anbefale:

Min negledame (skriv i min indbakke for nummer- det er på Amager) til både negle på hænder og fusser

Min foddame: Rundt om Fødderne (Helene) i Kastrup

Kosmetolog: Min søde veninde – men jeg ved ikke hvor hun kommer til arbejde fast, så den er lige en cliffhanger

Tanning: Salon Lækker– på Frederiksberg – jeg bliver tannet af Bianca

Shakere: Blender Bottles – kan bl.a. købes på bodyoutlet.net

Toppe (til indenunder): Betterbodies – kan også købes på bodyoutlet.net

Træningsbukser: Thetawear – de er fuckin fede! – og jeg er også superglad for Casalls gamle dryfit model

Hjemmetanning: St. Moriz + LÒreal Sublime Bronza + Doves egen mørke – alt købes i Matas

Tilskud: Amino5600 piller fra Scitec Nutrition, Risprotein fra Plantforce eller Bodylab.dk + bland det med Bcaa Xpress fra Scitec Nutrition i en lækker shake på vand, banan og isbær og isterninger,  L-arginine og L-carnitine fra bodylab.dk (pilleform), Aminopulver fra Cellucor (AlphaAmino).

Musik: Spotify og Soundcloud – mine lister Angela Silverfox (Spotify) og Soundcloud (Silverfox Mix-Tracks)

Visitkort og andet gejl i den dur: Vistaprint

Sko: ADIDAS (4 ever) og Nike

Botox og Restylane: Cosmetica – På Christianshavn – Anette er og bliver den bedste!

Hår (at få sat det på så lortet holder i 1000 år – jeg garanterer ikke, at det IKKE ødelægger dit hår, men hvis du er ligeglad (det er jeg) så fyr den af) : African Hairstyle – Vesterbro  (lige ved Torvet)– ved Therese (spørg efter hende og sig du kender mig)

Knæbind: REHBAND – det er klart de aller aller aller bedste knæbind ever! Jeg er superfan! Google dem på nettet – og køb dem hvor de er billigst (der er ofte tilbud rundt omkring).

Make-up: (og hvis du skal stille op – er hun OGSÅ skide god) : Kristine Højen (kontakt hende her på FB)

TræningsGud: Ben Pakulski Mi40 Nation – jeg er den største fan og glæder mig så meget til FIBO!

Tatovører: Claude Wit Pure Ink –  Odin Roar Uldall Og Frank Rosenkilde Bel Air Tattoo

Bil: Mercer – hahah 

Solarie: (for ja det tager jeg altså nogle gange- dog med faktor 30 på hele kroppen) Club Tan på Østrigsgade – eller Amagerbrogade

Mad: Vegan food – og allerhelst det man selv laver- Fake produkterne er jo fine erstatninger MEEEEN det er sq fedest tingene er lavet fra bunden

Fysioterapeut: Annika Nielsen fra Physical Movement (Amager)

Smerteklinik: Michael Crawford (Kgs Nytorv)

Så hvis nogen af jer har en idé om at jeg gør reklame og sælger min sjæl for en shaker, en bøtte piller eller andet, så tro om igen.

Jeg er fan af 1000 ting og det vil jeg blive ved med at være – og jeg vil blive med at poste det jeg er fan af – men KUN det jeg er ægte fan af. Måske er det en kende snobbet, men jeg ved i hvert fald at jeg kan stå inde for det. Hvis jeg har glemt nogle – så undskyld – bip mig, så kommer du på, det var lige en ren brainstorm det her.

Jeg er ikke mindst fan af alle mine dejlige venner, veninder og klienter og af min datter og de mennesker som står mig nært generelt. Uden jer – var der ingen mig. Tak for jer alle sammen!