Jeg har spist kød!

Jeg har spst kødJeg har spist kød!

Shit mand! Jeg bliver halshugget – og sløjfet af alle veganergrupperne.

Er jeg så ikke længere veganer? Nej – det er jeg ikke, og jeg har sådan set aldrig været det, hvis man ser på de normer som de ”ægte” veganere har.

Jeg skrev en blog der hed Hør-Hanne og hendes følgere på et tidspunkt og allerede på det tidspunkt kunne jeg godt mærke der var noget ”galt”..

(læs den evt her: http://angelasilverfox.dk/andet/spiseforstyrrelse/hoer-hanne-og-hendes-foelgere/ )

Hvad mener jeg så med ”galt” ? Jo jeg går IKKE ind for ekstremister! At all! Om det handler om mad, krop, religion eller noget andet. På mig bliver det lidt ”for meget” – især når man dømmer ANDRE, som IKKE er som en selv. Især når man HELE TIDEN skal ”roses” for det valg man SELV har taget. Det bliver for meget for mig.

Jeg træffer selv de valg i mit liv, som jeg sys er fede – og hvis jeg så ikke sys de er fede mere, så træffer jeg nogle andre valg. Uden at jeg skal have ros eller en medalje for mine valg!

Som jeg tidligere har skrevet, så er der en del ”undervisere” – kald dem personlige trænere og coaches osv, som har EN måde at gøre tingene på, og så HOLDER DE FAST PÅ DEN – og er slet ikke klar på at lære nyt eller andet, fordi den her træningsform eller viden de har nu er ”Gud”. Jeg kan ikke være mere uenig. Den dårligste træner/coach/underviser/vejleder er da den som stagnerer i sin viden, og den bedste er da den der tør afprøve nye ting, metoder og er nysgerrig, synes jeg. Når du får ny viden som du synes er brugbar, skal du også være ”mand” (eller kvinde) nok til at stå ved at sige ”Nu er det her altså meget bedre, det andet var godt, men det her er bedre” og det er der MANGE der ikke tør, fordi de så fremstår (tror de) som utroværdige, fordi de for 2 år siden sagde at den her øvelse eller metode var ”Gud”.

Jeg fik NOK af den verden vi lever i med alt det kød og klamme ting – og alle de ”dyreelskere” der skulle poste 100 billeder af deres hund samtidig med at de købte kød, som var fuldkommen lemlæstet til en 20er nede i Føtex. Eller de selvsamme mennesker gladelig går i ZOO og ser på de dyr der er buret inde, og som har MINUS sjæl i øjnene. (Jeg bliver seriøst ked af det, når jeg ser de dyr).

Jeg fik ”nok” af overforbruget og dobbeltmoralen. Jeg følte jeg var nødt til at trække i en helt anden retning for at kunne se mig selv i øjnene. Men jeg vidste godt, at jeg ville komme ind i en verden, som er langt fra mig. Jeg vidste godt at ”veganere” KAN (ikke alle) være virkelig ekstreme! Som i VIRKELIG! – som i ”at jeg slet ikke kan magte at blive sammenlignet med sådan nogle mennesker”-agtigt.

Jeg gav det et forsøg. Min krop blev glad. Den blev allermest glad for at slippe for alt med mælk! Som i alt! Også det laktose fri! Alt med mælk (ost, skyr, valleprotein, yoghurt, flødeskum, brød bagt på mælk, kager, osv) er bare ren lort for min krop! Virkelig! Hakket kød, pølser, medister, billigt kød i det hele taget er min krop heller ikke til. Den kan sq ikke fordøje det. Så min krop var glad for en tid.

Mit sind – altså mig, var også glad, men jeg fik hurtigt for meget af ”veganere” – endda også mig selv! Jeg så mig hele tiden skrive ”veganstyle” osv. – og tænkte ”Hvad sker der, hvorfor skal du hele tiden skrive det?”
Det var som om jeg skuille lave et statement om, at ”jeg var veganer” – det ville være det samme som jeg hele tiden skrev ”Blondinen” hver gang jeg lavede noget, fordi jeg farver mit hår lyst! Hold kæft! Alle andre er da ligeglade med, hvad fanden du spiser eller hvilken hårfarve du har.

Jeg så og hørte også at veganere hele tiden skulle være pisse hellige og ”svine” ikke-veganere til (ikke-troende agtigt – det blev et helt Jehovas vidner tema). Som om de ikke havde ”set lyset”. Jeg så veganere købe ”fake-kød” (ligesom jeg selv gjorde) og fandt ud af at produktionen af disse varer forurener helt vildt (fabriksmæssigt) – så hvor ”hellig” er man så ift. miljøet?

Jeg oplevede veganerfolket ”svine” mig til, fordi jeg havde købt et vegansk produkt som nestlé havde lavet. Jeg blev smidt ud af veganer grupper, fordi jeg har en læderpung og taske, en goosejakke og en dundyne! Stop jer selv!  Det er fanme en ren moon-bevægelse.

Jeg kunne stadig godt lave grin med at være veganer v. ikke veganer, for jeg elsker at tage pis på mig selv. Men jeg oplevede de fleste veganere være så skide seriøse og dømmende.

Jeg er ikke sådan der! Jeg mener folk må æde hvad de vil, drikke hvad de vil, ryge hash hvis de vil, tage steroider hvis de vil, farve hår hvis de vil! – bare de er søde og rare og smiler, når de møder mig. Slut!

Jeg gider ikke rose folk for deres valg af at æde en agurk i stedet for et stykke kød! Det er deres EGET VALG!

Så kom Mi40 – jeg blev udvalgt (jeg var så glad!! Eller ER så glad) som kandidat ambassadør for Ben Pakulski og hans Mi40. Jeg skulle til at vide endnu mere om alting! Især med proteinkilder og optagelsen af disse. Jeg kunne godt se det ville blive dyrt (dyrere) og svært at få til at hænge sammen med protein, kulhydrat og fedt indtag – især timing af disse ift programmet.

Men man skal ikke give op uden at ha prøvet noget af.

Tanken om kød var kvalmende. Æg – lisså klamt, føj små kyllingefostre. Jeg fortsatte den veganske livsstil – lige indtil vi kom på ferie. Jeps – så røg der æg og kylling indenbords. Mine proteiner var perfekt timede ift. programmet og planen.

Og det smagte fint (ikke blommen fra æg – jeg kan ik!).

Min samvittighed blev ikke sort, min mave var flad, mit energiniveau perfekt, fordi jeg har lært at time min macroer 100% efter min træning! Jeg følte mig pludselig sat ”fri” for at være pissehellig og korrekt og sat i bås med nogle mennesker, som i min verden, ofte er alt alt for ekstreme og mega dømmende… (det er jeg så også selv lige nu –  bare den anden vej haha).

Så nu er jeg … MIG! Og den her ”MIG”madstil lyder sådan her:

  • Jeg spiser ALDRIG ting med mælk i – aldrig! (ost, skyr, yoghurt, kakao, kager med mælk, fløde, flødeskum, flødeis, flødesovs etc) – men bruger i stedet for de veganske ret så lækre alternativer.
  • Jeg spiser aldrig hakket kød.
  • Jeg spiser aldrig pølser.
  • Jeg spiser aldrig leverpostej.
  • Jeg spiser helst ikke for meget fisk (det smager af metal i min mund).
  • Jeg spiser aldrig IKKE-økologisk kød – og helst kun økokylling, fordi min mavse bedst kan lide det.
  • Jeg spiser ikke kød hver dag. (har lært rigtig meget af at være veganer, så jeg kan trylle lidt med proteinerne fra tid til anden)
  • Jeg spiser kun æg fra en bondegård hvor de har haft det godt, de små høns (det er fedt man selv kan se det med egne øjne)
  • Valleprotein vil forevigt være skiftet ud med planteprotein -og jeg kan ikke sige det nok gange, den fra Scitec Nutrition er for SYG i smagen! Det er så vildt!

Alle mine kød-ædende venner vil sikkert klappe i hænderne og sige ”Velkommen tilbage” – og alle mine veganske venner vil måske tage sig til hovedet og tænke ”En falden engel” – og ja sådan er det.

Jeg er nødt til at stå ved mig. Mi40 og MIN KROP kommer før alt andet. Og jeg kan stadig se mig selv i øjnene hver aften, når jeg lever efter ovenstående principper.

Jeg har lært vildt meget om mig selv i den her ”veganske proces” – og vildt meget om hvor mange DOBBELTmoralske mennesker, der findes i den her verden – både i veganerverdenen, men også i ikkeveganerverdenen 😉

Ja mit hahstag #BEAFOXDONTEATONE må jeg hellere putte i skammekrogen – haha og i stedet bliver det udbyttet med #BUILDYOUREMPIRE – for det er vel det livet handler om! At dit liv handler om dig og det imperium du bygger med dine egne normer og værdier.

Tak fordi du læste med.