JEG ER FUCKIN´ RASK!

Ja undskyld jeg bander.

Jeg har vidst det i mange år, men nu er det bevist. Jeg er rask! 100% rask – fri for spiseforstyrrelser, tendenser til kropshad OG madhad er væk!

Hvorfor siger jeg det nu? Ja det er jo fordi jeg er i gang med mit projekt Longer & Stronger – se mere her hvor jeg skriver dagbog/blog om projektet:

http://foxyfit.dk/side.asp?Id=210746

Når man har lidt af en eller flere spiseforstyrrelser, så ved man, at man har nogle ting, der kan tricke en. Jeg har i mange år været rask, men jeg har været lidt nervøs for, at skulle tvinges til at undvære noget fx at følge en bestemt spiseplan el andet.

Min filosofi har været, at jeg skulle spise det jeg havde lyst til, når jeg havde lyst til det. Og det har jeg gjort. Det har været med til at gøre mig rask – det er helt sikkert! Jeg har fulgt mine principper og redskaber fra, da jeg kom ud af min spiseforstyrrelse – fx brugt min ”tankeskål” (den historie kan du altid få) og ikke handlet på tom mave, planlagt min mad og nydt hver en ting, jeg har proppet i hovedet.

Det har været fantastisk. Jeg har et skønt afslappet forhold til mad og min krop. Jeg elsker min træning, som jeg altid har gjort.

Når folk har foreslået mig at prøve dit og dat ift. mad og min træning, så har jeg været meget afvisende overfor det med maden. Jeg har tænkt meget over, at jeg ikke på nogen måde ville tricke mine 3 gamle spiseforstyrrelser (anorexi, bulimi og overspisning) ved at holde mig fra bestemte ting, fordi de her bestemte ”forbudte” ting kan for en spiseforstyrret blive en obsession, som man så bare SKAL have. Enten når ingen ser det eller i så store mængder, at det går galt.

Så da jeg besluttede mig for at køre det her Longer & Stronger projekt var det med det i baghovedet, hvis jeg kunne mærke det MINDSTE, der trickede noget, så ville jeg stoppe.

Det der kan tricke er som sagt, at jeg skal holde mig fra noget på bestemte dage. Og det der kan tricke er, hvis jeg fx kom til at spise valleprotein eller kød eller lagkage på en dag, hvor jeg ”ikke må”, så bliver man sur og negativ på sig selv og ”kaster det hele overbords”.

Men INTET er tricket! Jeg HAR spist lagkage (i søndags) på en dag jeg ikke ”måtte” – og det var helt fint. Og ellers er det helt fint at vente med at få min valleprotein og mit kød til mine 2 kød/mælke/sukkerdage. Det er bare helt fint. Jeg har det samme syn på min krop som jeg har haft så længe – at den er perfekt som den er. Med alle dens småfejl og rynker og buler og mærkelige pigmentpletter og vandknæ. Den er perfekt fordi det er MIN krop! Og den har overlevet alt det lort jeg har budt den! Jeg er taknemmelig over min krop – fordi den er min!

Jeg er så fuckin´ stolt af mig selv.

Jeg er så glad for, at jeg sidder med et levende bevis for, at man KAN komme ud af de skide lorte dårlige spiseforstyrrelser! 100% ud af det..for altid!

Man skal kæmpe og tude og skrige og græde og så skal man VILLE DET! Men man kan godt!

Jeg har været SÅ langt ude og skide med det mad. Jeg har hadet min krop så meget, at man tror det er løgn. Jeg har talt så grimt til den så mange gange og behandlet den så dårligt – uanset hvor tynd eller trænet den var. Den fik bare skæld ud.

Det er bare fantastisk at finde ud af, at jeg nu kan gøre lige hvad jeg vil med mad og min krop. For der er ingen leftovers tilbage af de spiseforstyrrelser og ingen leftovers af kropshad eller madhad! Intet!

Jeg ELSKER livet – og dets udfordringer – og jeg er RASK. Jeg kan kun klappe EN på skulderen for at komme ud af de sygdomme og det had – og det er mig selv.

Hvis du vil af med din spiseforstyrrelse, så kontakt mig. Du skal være sikker på at ville af med din bedste dårligste ven. For det er hårdt, men livet er så meget federe uden den byrde i dit liv.

Mange knus fra Angela Silverfox – rask med rask på!