I love TarGet PowerGym

Det har altid været lidt forbudt åbenlyst at rose sin chef. Jeg har haft nogle fede chefer – og nogle lamme chefer gennem mit liv på arbejdsmarkedet. Nu har jeg klart den allerbedste chef, nemlig mig selv.

Men jeg ville ikke have den bedste arbejdsPLADS, hvis jeg ikke havde verdens bedste sted at udføre mit arbejde.

I dette lille skriv vil jeg fortælle, hvorfor jeg elsker at være i TarGet PowerGym.

Siden første dag jeg trådte ind i centeret har jeg elsket at være her.

Herman var træner oppe i det center jeg trænede i førhen, og han sagde en dag på sin færøsk/finske facon ”Kom ned og sig hej første dag jeg åbner” – alle der kender Manse ved præcis, hvordan han siger det.

Charlotte, Tony og jeg købte en kurv med ”Tillykke med dit nye center”-ting til Manse og tog ned og kiggede. Min datter og Charlottes datter var med og de fik lov til at prøve alt udstyret (3-4 år gamle var de vist dengang). Jeg faldt straks for stedet, men tryghedsnarkoman som jeg var, så skulle jeg lige overveje om jeg kunne stoppe i det gamle center.

Midt i mine overvejelser om skift af center, trådte der pludselig en KÆMPE mand ind ad døren -efterfulgt af en meget høj, men knap så kæmpe mand.

Da jeg så ham nummer 1 kæmpe mand, tænkte jeg ”Yes yes jeg skifter center, for ham der, han er for lækker til at være nogen steder – og hvis han træner her, SÅ træner jeg her i hvert fald også”.

Så jeg gik op og meldte mig ind med det samme!! (Jeg var single – og det er derfor helt tilladt at tænke sådan der!)

I starten bad Herman om noget musik til centeret – så der kørte Neelix og andre tjæknonumre for fuld musik, fordi Herman jo gerne ville gøre noget godt for os søde medlemmer. Det ændrede sig så lidt, da han fik succes med sit (skod)-rock blandt nye medlemmer. Godt vi har Bodil til at opveje!!

Tiden gik og jeg talte vidt og bredt om Target. Jeg var fan!

Target blev udvidet med flere maskiner og lokaler – og jeg synes bare, det var og er det FEDESTE center.

Target er et sted, du bliver set underligt på, hvis du IKKE hilser.

I andre konceptcentre (kæderne) bliver du set underligt på, hvis DU HILSER! – STOR FORSKEL! Og jeg ved alt om det. Jeg har arbejdet som Receptionist, Fitnessinstruktør og Personlig Træner i konceptcentrene, og jeg HILSER ALTID – og er blevet set underligt på flere gange. Men det er jeg ligeglad med, så kan folk gå hjem med et billigt grin, fordi jeg står der og råber hej heiiii uden et svar. Hahahaha

Stemningen er intakt. Target er og bliver Target- ja seføli har centerets dets fejl og mangler – især når der bliver spillet Hermans syrerock i flere minutter ad gangen (fnis)  eller når en eller anden tåbe åbner alle vinduerne i stiv kuling og frost, fordi han sveder (hallåh så tag dog jeres varme bluser af, vi andre fryser). Men i bund og grund er det i min verden verdens bedste center.

I alle de år jeg har siddet på kontor, har jeg bandet og svovlet sommerdagene væk, når jeg har siddet derinde og stegt. På sommerdagene kan jeg nu gå UDENFOR I DEN DEJLIGE SOL og træne mine skønne klienter. Er det lige luksus eller hvad. Ja tak!

Target har både ”stillerum” og ”larmerum”, så man kan både trække sig lidt tilbage eller være en del af ”det hele” – alt afhængig af hvad man er til.

Target udvider stadig og får nu et Personlig Træner rum, som kun er for klienter og deres trænere. Endnu mere luksus til dig, der vælger at træne sammen med os og gerne vil være lidt privat.

Jeg elsker mit center. Jeg elsker min arbejdsplads. Og Bodil og Herman (mest Bodil – fnis) gør det rart og hyggeligt at være på arbejde. Den uformelle tone og lidt sjove kommentarer gør det bare fedt at gå på arbejde. Medlemmerne hilser altid på hinanden – og på en eller anden måde er det ligesom at gå i en fritidsklub. Sådan har jeg ikke haft det i de store konceptcentre.

  • Og ja ham den KÆMPEMÆSSIGE, MØGHAMRENDE LÆKRE MAND  jeg så første dag jeg satte mine ben i Target, han er nu min kæreste på 2.år – så lidt romantik er der også i historien.

Hav en forrygende dag og weekend!

Tak fordi du læste med <3