Feel good coffee

13-12-2016Godmorgen :)
Shit jeg var i dårligt humør da jeg skulle op imorges. Natten var gået med at stå op 3 gange pga smerter – og fra kl 0255 lå jeg bare og havde ondt og kunne ikke sove..
Da jeg skulle op lavede jeg dagens 3 gode – intet hjalp! Jeg savnede Fjums, tænkte på hvorfor min farmor ikke var her, nu når jeg har allermest brug for hende, tænkte på økonomi, stress over flytning, irritation over mine pisse skader og folk der bare er lamme i deres hoveder nogle gange – og rend mig, Jeg var VIRKELIG ked af det, trist, sur og gal og følte mig forsmået. Jeg gik lige i fælden: Glemte alt det jeg havde – huskede alt det jeg ikke havde.. Menneskeligt – og helt skørt!
Jeg kørte på afsted i den mørke morgen og drak min feel-.good-coffe, og det pis virker bare! Det er simpelthen for sindssygt.

Der gik præcis 10 minutter, så var jeg glad. Jeg kunne endda lige nå at få trænet fra morgenstunden af – efter 20 min var jeg FULDKOMMEN tilbage til mit “ægte” jeg.. Jeg var taknemmelig over at have min søde far, min sjove veninde, min dejlige unge, at kunne træne min stakkels krop (den er sq stakkels altså!), for at være i live,for at få lov til at være med i det sygeste projekt næste år – for at have klare mål med hvad jeg vil med mit liv!, for at skulle til TAMPA næste år og blive undervist af mine helte, for at være MIG! Tænk at jeg var så uforskammet at stå op og være så skide sur, når jeg har fået foræret en kæmpe gave – nemlig LIVET! og livet er satme hvad du gør det til….
Hvis du ikke tror på den der feel good coffee, så prøv den.

2½ teske nescafe guld, en god teske kokosolie (det der hårde man hakker), kogt vand (nej virkelig!?! :) ), rør rundt og drik – nej der skal ikke mælk, sukker eller andet i. Plejer at drikke det af en lille kop, så det hurtigere kommer ned.
Tardaaar, så kan jeg love dig for du bliver i BEDRE humør ret hurtigt :) og får god energi samtidig.
Kan I nu have en fantastisk dag idag – min dag står i tilgivelsens tegn. Det er sq da lækkert 😉