Arj…

11-12-2016Arj har du været nede og træne….?…er du ikke syg?

Ja og jo.
Jeg har været nede og træne og jo jeg er syg. De fleste dødelige ville aldrig sætte deres ben i et træningscenter, når de vågnede op med slim i hele hovedet, hovedpine, trykken i ørerne og grus i øjnene.
Men det ville jeg.
Jeg skippede træning fredag fordi jeg var syg, skippede genoptræning igår fordi jeg var syg, kunne kun deltage på halv tid til taekwondo arrangement igår fordi jeg var syg, gik glip af den vilde julefrokost med da boyz igår fordi jeg var syg….. og idag tog jeg så til træning.

Jeg har alle dage været overbevist om at sygdom er 50% psykisk. Måske mere. Jeg har haft en sygt stresset tid og ikke spist ordenligt (som I kunne se på min post den anden dag om sukker), kulden gør smerterne psykopat meget værre, vi skal flytte etc. Og det gør altså noget ved immunforsvaret, glæden, overskuddet osv

Hvor får jeg mit overskud fra? Min træning!!! Jeg henter ALT fra min træning. Det har jeg gjort siden 1993. Derfor er der også kun EEN der får lov til at ‘forstyrre’ mig i min træning og det er ham her (Tony)…ellers skal jeg lades være i fred..for jeg lader op. Jeg indhenter overskud, energi, empati, glæde og vilje når jeg træner.
Me-time. Min skadede krop har det GODT, når jeg træner og blir mere medgørlig.

Jeg får IKKE opfyldt de her ting, når jeg ligger under dynen derhjemme og snøfter.

Så når folk siger “Nåh hun kan godt træne men hun kan ikke bla bla bla”…
Så er mit svar bare NEJ det kan jeg ikke, for der er INTET STED på denne jord, hvor jeg får opladt mine batterier mere end når jeg træner.

Derfor vælger jeg træning fremfor alt. Hvis jeg ik havde den var jeg knækket for længst.

En dag som idag går jeg ikke op og ror eller tager nye rekorder i et eller andet. Jeg har trænet noget aktiverings halløj for ben, ryg og skulder og en smule mave ….. krop og sjæl er ladet op.

Jeg mener bestemt ikke at ALLE så skal gå syge til træning….slet ik! Men når du er syg, så find det sted du får opladt batterierne… vær der… og gå så derefter hjem og put under dynen.

Bare fordi jeg har trænet idag betyder det ikke, at jeg kan 1000 andre ting idag….det betyder bare, at jeg fået det 15% bedre end da jeg vågnede imorges.

Hav en dejlig søndag ✊✌?