dont waste

Spilder du dit liv … ?

Jeg har svært ved at skrive det her uden at lyde sur og vred på hele verden.Det er jeg ikke..  Min kontaktflade spænder sig fra mennesker fra 4 års alderen til 92år. Hvis den person jeg kender på 92år døde NU ville det være lisså sørgeligt som hvis den på 4år døde, fordi det er et tab. MEN normen ville sige, at det var mere ”okay” at den på 92år døde end den på 4år. Det er vi vist alle enige om. Jeg er nået den alder, 37, hvor mange jeg kender går og kalder sig selv for ”gamle”. De... Læs Mere »
die live

Det Brune Bælte

Nej det er desværre ikke i karate jeg snakker om. Men derimod noget helt andet. Jeg har været til en del checks på mine lunger, fordi jeg har svært ved at trække vejret, sådan HELT ned i lungerne. Det er en af årsagerne til, at jeg lyder som en slave der bliver pisket, når jeg laver fx HIIT cardio eller andet i den dur. Noget der presser mig. Det er som om, der sidder en oven på min øvre brystkasse, så jeg ikke kan trække vejret længere ned end lige til det øverste af lungerne. Når man er til de... Læs Mere »
tillykke

Eksamen i livet

Forestil dig det her: Sanne er født i en pæn by i Danmark. Mor og far er sammen.  Sanne klarer sig fint i skolen, er en af de okay populære piger og har kun de sædvanlige problemer med bumser, hår på benene og drengene der driller. Sanne kommer i gymnasiet og får en sød kæreste. Sanne vil rigtig gerne hjælpe mennesker som har det dårligt. Sanne vil gerne være psykolog. Sannes kæreste slår op med hende, fordi han hellere vil have en af de andre fra klassen. Det er Sannes første egentlige møde med den virkelige verden, hvis jeg må... Læs Mere »
hejmor

Hej Mor!

Jeg har gjort det mest syrede i mit liv! Jeg er pænt højdeskræk, og hvis nogen skubbede mig ud med en faldskærm fra et fly ville jeg stadig mene, det var MINDRE syret end det jeg gjorde sidste uge. Jeg besøgte min mor. I det hjem som jeg er opvokset i. Hvis du aldrig har læst andre af mine blogs, så kan du evt læse de 2 jeg smider i kommentarfeltet til denne blog. Det giver dig en god insider viden, så du forstår hvor SYGT det her er. For ca 1½ år siden havde jeg indset at tilgivelse var... Læs Mere »
13-12-2016

Feel good coffee

Godmorgen  Shit jeg var i dårligt humør da jeg skulle op imorges. Natten var gået med at stå op 3 gange pga smerter – og fra kl 0255 lå jeg bare og havde ondt og kunne ikke sove.. Da jeg skulle op lavede jeg dagens 3 gode – intet hjalp! Jeg savnede Fjums, tænkte på hvorfor min farmor ikke var her, nu når jeg har allermest brug for hende, tænkte på økonomi, stress over flytning, irritation over mine pisse skader og folk der bare er lamme i deres hoveder nogle gange – og rend mig, Jeg var VIRKELIG ked af... Læs Mere »
11-12-2016

Arj…

Arj har du været nede og træne….?…er du ikke syg? Ja og jo. Jeg har været nede og træne og jo jeg er syg. De fleste dødelige ville aldrig sætte deres ben i et træningscenter, når de vågnede op med slim i hele hovedet, hovedpine, trykken i ørerne og grus i øjnene. Men det ville jeg. Jeg skippede træning fredag fordi jeg var syg, skippede genoptræning igår fordi jeg var syg, kunne kun deltage på halv tid til taekwondo arrangement igår fordi jeg var syg, gik glip af den vilde julefrokost med da boyz igår fordi jeg var syg….. og... Læs Mere »
06-12-2016

Næste skridt …. ?

Fuck altså! Lige pludselig opdagede jeg, at jeg sad og var pisse negativ! ”Det kan jeg ikke” – var min sætning inde i hovedet, hver gang jeg tænkte på et eller andet. Det kan jeg ik, det kan jeg ik, det kan jeg heller ik. What da fuck? Hvor faen blev hende den positive glade person lige af? Hende der vidste, at der ikke var begrænsninger men kun muligheder? Hvorfor kom min mors stemme lige ind i mit hoved igen? ”Vi har ingen penge og det er DIN SKYLD” – så ti dog stille! Det er egentlig ikke fordi jeg... Læs Mere »
day-7

Build & Shred #Week1 #Day7

  Last day of week one – Back and Triceps it is. Aaarh had to get up VERY early to watch Mr. Olympia… Zzzz. I actually like get up early in the morning – everybody is asleep – its like the world is closed and you are the only one awake. I don’t care if Ben didn’t win – He is a winner in my eyes. He has changed my life – by his training principles – and I learn from him and his team EVERY day! My dad couldn’t take care of my daughter today while I went to... Læs Mere »
1463000239274

Er du bange for dig selv?

Jeg har ikke skrevet et stykke tid… Livet har været i vejen. Der er sket mange ting i mit liv – men så tænker jeg ”gør der ikke altid det” – for jo det gør der. Mit liv står aldrig stille! Jeg forstår ikke ordet ”kedsomhed” eller at nogen ”kan kede sig”. Måske er det fordi min hjerne altid kører på højtryk – på den fede måde, til tider – eller at jeg altid har været beriget med mennesker i mit liv, som har optaget mig – nogle gange på en mindre heldig måde, men det lærer man jo også... Læs Mere »
2016-06-07_17.40.32

Jeg vidste det godt ..

Og alligevel vidste jeg det slet ikke. Det efterslæb, det eftermæle, det der sker når man snakker, skriver, kommer ud med noget, som er tabubelagt. Folks reaktion. Deres forargelse. Deres blikke. Deres misforståede medfølelse. Deres angst for at snakke om noget eller med en, fordi man nu er betændt i deres verden. Jeg ser mig selv som heldig. Jeg har skrevet det før. Min mor var så skør, at jeg vidste den var helt gal HELE tiden. Så jeg vidste godt, at jeg ikke kunne læne mig op af en eller anden forælder, som jeg kunne efterligne i mit voksne... Læs Mere »