Når drømme går i opfyldelse…

fibo mi40

Jeg er ikke bare glad ! Jeg er ovenud lykkelig! Jeg har fået lov til at joine MI40- Ben Pakulskis ”team” som ambassadør for hans programmer og træningsprincipper. Det kræver hårdt arbejde, det kræver at jeg sætter mig endnu mere ind i tingene, det kræver at jeg elsker at poste ting på diverse medier (hahah det er jeg satme god til i forvejen). Vi (teamet) bliver testet løbende – og dem der ikke kan klare mosten ryger ud. Der er ikke så meget blødsødent pis, hvilket jeg er kæmpe fan af. Så det er om at hænge i. Jeg tager til Bodypower Birmingham på fredag – hele weekenden – hvor Ben og en del fra teamet også kommer! Jeg glæder mig SÅ sygt.

Hvad betyder det så? Det betyder, at jeg rigtig gerne vil filme nogle af de øvelser, jeg lærer fra mig. Jeg kan desværre ikke udføre alt selv pga mine skader, så det kan være at jeg spørger præcis DIG om du vil filmes og smides på nettet, mens jeg viser dig en øvelse. I går fik Simon lov til at smage lidt af ”fokus på musklen” træning efter han havde pumpet en stang op og ned i gården (som nogle kunne se på videoen fra i går) – vi fik ikke filmet ”min” træning, men mon ikke Simon er klar på det en dag (:

Det betyder også at jeg vil poste en del på engelsk det kommende stykke tid. Jeg er sq ikke helt stærk i alle ord (gymnasiet var en lang fest altså) – så bær over med mig når jeg laver fejl – eller ret mig (jeg kan godt tåle når folk laver pis med mig).

Jeg glæder mig til at lære og lære fra mig!

Peer som introducerede mig for Ben Pakulski kan jeg ikke takke nok. Det er pga Mi40 at jeg kan træne i dag efter alle mine lorte trafikuheld. Og selvom jeg ikke ligner en muskeldame – så er jeg taknemmelig for det min krop trods alt kan med alt det jeg ”fejler” og alt det medicin jeg indtager (som ikke højner muskelvækst, snarere tværtom). Min hjerne har heldigvis ikke taget skade (haha) og derfor har jeg en masse viden jeg rigtig gerne vil lære fra mig.

Spørgsmål: Skriv til mig på foxyfit.dk@gmail.com  eller smid en pb.

På et tidspunkt skal jeg bruge en kandidat – en mand – som elsker at træne, men gerne vil lære endnu mere. Du vil skulle træne 3 gange om ugen med mig , og selv træne de resterende 3 gange om ugen- og gøre alt hvad jeg siger (omkring træning) … jeg laver et opslag når vi kommer dertil.

Happy trainingday til alle.