Kalender – Kræftens bekæmpelse

2015-10-29_09.17.39Det her er som sådan ikke en blog, men jeg synes alligevel det her skal have en plads på denne hjemmeside.

Det her lagde jeg op på Facebook idag – se med:

Min farmor fik kræft og døde. Det knuste min verden! Jeg var helt ødelagt i flere måneder. Det var til trods for at min farmor havde været syg i 2 år med kræft. Det tog alligevel enormt hårdt på mig, selvom man skulle tro, at man var forberedt efter så lang tids sygdom. Når jeg skriver det her, sidder jeg med tårer i øjnene, fordi hun var det mest jordnære jeg havde igennem min opvækst – og derfor savner jeg hende stadigvæk. Min faster fik brystkræft og mistede sit ene bryst. De fleste jeg kender, har haft eller har nogle  i deres omgangskreds, der er ramt af kræft. Det er en skrækkelig sygdom.

Jeg var for noget tid siden inde og se Magic Mike XXL – hele biografen sad og sukkede og slugte Magic Mike og alle de andre hotte fyre med øjnene. Da jeg så et par dage efter så en af fyrene til træning ligge og slange sig på en af benmaskinerne i centeret fik jeg en idé. En kalender med hotte fyre i bar overkrop – ligesom da jeg var ung og man havde en idolkalender hængende – og så med et formål – nemlig at donere overskuddet til Kræftens Bekæmpelse.
Jagten satte ind for at finde unge modeller, som var villige til at smide trøjen til dette formål – og som samtidig havde lidt kamera-tække. Jeg fik rigtig mange bud i indbakken, og måtte selvfølgelig sortere en del fra, da vi kun skulle bruge 12 modeller. Helt bevidst var vi 3 ikke-pro fotografer som tog billederne, så alt blev så autentisk som muligt. Modellerne er ikke gængse modeller, andet end de selfies de selv har taget gennem tiden, så det hele er autentisk og ægte, lissåvel som kræft er autentisk og ægte, bare på en sørgelig måde.

Kalenderen er nu landet på mit kontor.

Den er i lækker kvalitet- og i farve – og i A4 størrelse.

INGEN har fået løn eller andet for at lave det her stykke arbejde som tog MEGET længere tid end jeg troede. Men hold op hvor har det været sjovt og lærerigt. Jeg er så TAKNEMMELIG over de mennesker der har hjulpet med at få denne kalender til at blive en realitet.

Jeg håber, vi kan få solgt en MASSE af dem her, så vi kan få smidt en masse penge afsted til Kræftens Bekæmpelse.

Når du køber en kalender koster den 165kr (eks. Porto) og 40kr af dem går til Kræftens Bekæmpelse, resten af pengene er simpelthen for tryk af kalenderen.

Håber I alle vil tage godt imod de flotte modeller i kalenderen. Kalenderen er en oplagt adventsgave eller julegave eller en gave til jer selv– Den er også anstændig nok til at hænge op på arbejdspladserne rundt omkring i landet.

Jeg savner min farmor HVER dag, og ville ønske hun var her til at opleve min datter vokse op og dele de sorger og glæder med mig, som jeg oplever i livet.

Jeg har allerede købt min kalender og glæder mig til at have den hængende her på mit kontor hele næste år.

Del gerne opslaget.

Hvis du vil spare porto, så kom og køb kalenderen her på Amager, hvor jeg befinder mig alle hverdage.

Husk lige penge, hvis du betaler kontant (meget vigtigt) – ellers har jeg mobilepay 60205665 og en sidste mulighed er overføre til konto (som er oprettet til formålet): 1671 – 0001526979

Smid mig en pb, hvis du gerne vil købe kalenderen, så matcher vi en tid, hvor jeg er på arbejde på Amager (Nyrnberggade).

Tak til modellerne, fotograferne og medhjælperne for at få det her til at lykkes.

I er for seje!